„FIJAKER“ ZA PAMĆENJE: Mama Mia i Dolce Vita proslavile rođendan sa brojnim sugrađanima /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

POŽEGA – Kako je najavljeno to je i ostvareno. Poduzetnik Vlado Drežnjak, vlasnik tvrtki Ugostiteljstvo Drežnjak i Drežnjak doo proslavio je 10 godina rada picerije Mama Mia i 6. rođendan slastičarnice Dolce Vita spektakularnim koncertom poznatih osječkih tamburaša Fijaker pred brojnim sugrađanima koji su potpuno popunili prostor kod Poslovnog centra.

Taj poduzetnički zahvat počeo je prije više od deset godina kao obiteljski posao sa kavom Vladorena, koju sada pakira brat Mladen Drežnjak, dok se Vlado sa svojim obitelji orijentirao na ugostiteljstvo otvorivši najveću piceriju u ovom kraju Mama Mia, te ubrzo i slastičarnicu Dolce Vita, a oba objekta izuzetno su popularna i dobro prihvaćena u gradu i okolini.

Ovom prigodom izrazili su zahvalnost gradu Požegi na potpori, kojega su predstavljali zamjenici gradonačelnika Mario Pilon i Ferdinand Troha, zatim poslovnim partnerima, sponzorima slavljeničkog koncerta, zaposlenicima i obitelji.

Sada imaju između 20 i 30 zaposlenika, a ovu prigodu iskoristili su i počastili korisnike svojih usluga vinima Markota, pivima Slawoner i Pan, kavom Vladorena i  drugim.

Izuzetno ugodnu i lijepu večer oni su priredili odabravši za slavlje vrsni Fijaker čijih je šest svirača do kasnih večernjih sati pjevalo i sviralo popularne pjesme koje su brojni posjetitelji pjevali uglas sa njima, a stotinjak posjetitelja tu je zaigralo veliko kolo, tako da je atmosfera bila uistinu bila vesela i opuštena. Izveli su i svoje brojne hitove kao što su Kuća mala, kuća sirotana, zatim Kao vjetri sjeverni, Najljepši miraz, Par koraka od meraka, Od života sve mi uzmite i druge.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: