Ekipa vidovačkog Dinama na penale pobijedila momčad Frankfurta (FOTO)

Autor: DK

VIDOVCI – Na sinoćnjem malonogometnom turniru u Vidovcima snage je odmjerilo 16 ekipa, a najbolji su u konačenici bili domaćini, NK Dinamo Vidovci koji su na penale pobijedili momčad Frankfurta koji su bili jaki protivnici sve do zadnje minute susreta. Brojna publika bodrila je nogometne dvoboje na kojima su sve momčadi davale sve od sebe kako bi izborili pobjedu. Trećeplasirana momčad je Cafe bar Zeus koji su kao utješnu nagradu dobili gajbu “Žuje” za osvježenje dok su prvoplasirani od organizatora dobili pečeno prase za okrjepu, a drugoplasirani stotinu ćevapa.

Kao i uvijek na vidovačkom igralištu bila je ugodna atmosfera gdje se ljubitelji nogometa mogli pronaći oduška za sebe, a nije izostala niti gastronomska ponuda za gurmane koji su mogli kušati poznate specijalitete s roštilje uz dobru kapljicu vina, hladno pivo i druge napitke.

Turnir, odnosno zadnja finalna utakmica potrajala je do kasnih-jutarnjih sati, tri sata iza ponoći što govori za sebe koliko je to atraktivna sportska manifestacija na kojoj mnogi žele sudjelovati.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: