Edukacija za NJEGOVATELJE/ICE za nezaposlene osobe, prijave u tijeku!

U okviru projekta „Stručni i zapošljivi – nove kompetencije za nove prilike“ 28.11.2018. održano je javno predstavljanje edukacije za NJEGOVATELJA/ICU. 

Europski socijalni fond financira ovaj projekt u 100%-tnom iznosu. Osim zanimanja njegovatelja, projektom se nezaposlenim osobama nude besplatne edukacije za zanimanja VOZAČ/ICA motornih vozila i KUHAR.

Nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Obris, a partner je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Požega. Ukupna vrijednost projekta koji traje tri godine je 1.261.003,87 kuna.

Najavljena edukacija predstavlja drugu fazu projekta u kojoj će se organizirati i provesti osposobljavanje za zanimanje NJEGOVATELJ/ICA za 48 nezaposlenih osoba. S obzirom na veliku potražnju za ovim zanimanjem na domaćem i stranom tržištu rada, polaznici dobivaju veliku mogućnost zapošljavanja. Program je posebno zanimljiv jer veći dio programa čini praktična nastava, koja će se provoditi u domovima za starije i nemoćne ili zdravstvenim ustanovama.
Edukacija započinje u prosincu 2018., a prijave se mogu podnositi do 10.prosinca 2018. u Pučkom otvorenom učilištu OBRIS (Vanje Radauša 19, 34000 Požega).

0 Comment