„EDUCIRANI I ZAPOSLENI BILI, LIPIČKO PIVO PILI“, poziv za završnu konferenciju projekta

Autor: DK

U srijedu 30. svibnja 2018. godine s početkom u 17 sati u konferencijskoj dvorani Quella u prostoriji Bolnice Lipik na adresi Marije Terezije 13, Lipik održat će se završna konferencija vezana za projekt „Educirani i zaposleni bili, lipičko pivo pili“.

Projekt je prijavljen na natječaj „Poticanje društvenog poduzetništva“ i provodio se od 1. lipnja 2017. godine.

Ukupna vrijednost projekta, prema potpisanom Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava, iznosi 611.379,20 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 519.672,32 kuna

Kroz provedbu projekta provedene su sve planirane aktivnosti koje uključuju: Javno predstavljanje projekta, Motivacija radionica, Edukacija o osnovama poduzetništva, Program o proizvodnji piva – teorija, Studijsko putovanje, nabavljena je oprema i sirovine za proizvodnju piva, Praktična nastava, Edukacija o marketingu i prodaji, izrada Marketing plana, Poslovnog plana, Strategija razvoja Udruge Nogometni klub Lipik 1925, Istraživanje tržišta.

Ovim projektom 20 polaznika naučilo je samostalno proizvoditi domaće „craft“ pivo, a spomenute aktivnosti pružile su im razne mogućnosti nadogradnje vlastitog znanja, kao i ostvarivanje vlastitog potencijala.

Na završnoj konferenciji predstavit će se rezultati projekta, daljnji planovi i održat će se degustacija LIPIK ALE piva proizvedenog tijekom trajanja projekta.

Svoj dolazak svi zainteresirani na završnu konferenciju i degustaciju Lipik Ale piva mogu prijaviti do 29. svibnja 2018. do 10 sati na slijedeće kontakte

Viktorija Stepić, voditeljica projekta na mail: viktorijastepic@gmail.com ili na broj 098/986-6839

Ivor Podunavac, asistent projekta na mail: ivor.podunavac@gmail.com ili na broj 098/947-6033

ili putem obrasca na Internet stranici www.lipikale.com/prijave

 

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: