Dvjestotinjak roditelja i učenika razmijenilo i darovalo udžbenike

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Jučer je Caritas Požeške biskupije organizirao akciju razmjene i darivanja školskih udžbenika i pribora pod nazivom „Razmijeni i daruj“. Akcija kao takva organizirana je osmu godinu za redom u svrhu pomoći i olakšanja roditeljima i djeci da besplatno dođu do potrebnih školskih udžbenika.

-Akcija je od velike pomoći nama roditeljima, posebno u današnjem stanju kada je većina roditelja nezaposlena ili nemamo stalne prihode. Udžbenici su skupi, svaka pomoć u opremanju djece za novu školsku godinu jako dobro dođe. Pronašli smo skoro cijeli komplet udžbenika za kćerku i školsku torbu za sina. To nam je već od jako velike pomoći« – kazala nam je Snježana Ninčević iz župe Sv. Leopolda Mandića iz Požege.

Svojim roditeljima kupnju školskih udžbenika olakšala je i Klara Marić iz Požege koja je pronašla sve potrebne udžbenike.

-Jako sam sretna, a vjerujem da ću ovime jako razveseliti i roditelje jer mi neće morati kupiti nove udžbenike, već samo potreban školski pribor» –  rekla je Klara Marić.

Dvjestotinjak roditelja i učenika razmijenilo je i darovalo svoje udžbenike. Akciji su organizacijski pomogli i mladi iz Katoličke Gimnazije te Caritasovi volonteri.

Nakon završetka akcije, preostali donirani školski udžbenici biti će na raspolaganju građanima u prostorijama Caritasa u Vukovarskoj ulici svakog radnog dana od 9,00 do 15,00 sati.  Isto tako građani mogu donijeti školske udžbenike i školski pribor te i na taj način doprinijeti ovoj akciji.

/Izvor: Požeška biskupija/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: