Druženje, čestitke i lijepe želje za nastavak plodnog rada

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Udruga antifašističkih boraca i antifašista Požege organizirala je tradicionalni prednovogodišnji susret i druženje na razmeđu dviju godina, a uz njihove članove nazočili su zamjenik požeško-slavonskog župana Miroslav Grozdanić, predsjednik Povijesnog društva Požega Vinko Tadić i drugi gosti.

-Ove godine dostam smo radili, a nastavljamo naše aktivnosti i u 2017. godini kao i borbu za ciljeve antifašizma- kazala je u pozdravnoj riječi čestitajući nazočnima Novu godinu predsjednica udruge Kata Holjevac i najavila godišnju skupštinu u ožujku. Na suradnji se zahvalio zamjenik župana Grozdanić.

– Malo je udruga koje ovako kvalitetno rade i to vlastitim trudom i sredstvima, posebno na održavanju i obnovi spomeničke i kulturne baštine i to zahvaljujući entuzijazmu i odricanja pogotovo kada je riječ o uređenju i održavanju spomen-obilježja i grobišta- naglasio je Miroslav Grozdanić.

Predsjednik Povijesnog društva Vinko Tadić pohvalio je suradnju sa Udrugom antifašista i istakao pokretanje biblioteke „Fragmenti prošlosti“ u kojoj je ove godine objavljena knjiga Borivoja Zarića o djelovanju izviđačkog pokreta u Požegi od 1952. do 1962. godine.

Sudionici su se zadržali družeći se na zajedničkom domjenku uputivši si međusobno čestitke za blagdane.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: