Dream team pobjednik drugog kola Šaranske lige: “Ribolov je takav sport da ga cijeli život učiš i nikad nećeš saznati sve”

Autor: DK

TURNIĆ – Ekipa “Dream Team” pobjednik je drugog kola Šaranske lige Požeško-slavonske županije. Natjecanje je održano na jezeru u Turniću. Pobjednička je ekipa ulovila ribe ukupne težine 100,8 kilograma, drugo mjesto je osvojila ekipa Shimano s ulovljenih 48,46 kilograma dok je treća ekipa CT Trio Gušt s ulovljenih 35,9 kilograma ribe. Ukupno je ulovljeno 236,08 kilograma, odnosno 57 riba.

– Jezero u Turniću nova je voda na kojoj je po prvi puta održano ovakvo natjecanje u šaranskom ribolovu. Bilo je jako zanimljivo s puno preokreta u borbi za pojedine pozicije. Svima nam je ovo jedno novo iskustvo jer ribolov je takav sport da ga cijeli život učiš i nikad nećeš saznati sve. Hvala domaćinu ŠRD Požega na domaćinstvu, svima koji su pomogli u organizaciji i pripremi ovog kola te naravno sucima koji su se u Turniću pravo nahodali zbog veličine vode. Za razliku od natjecanja u Trenkovu, vrijeme nas je dobro poslužilo. Bilo je malo kiše, malo sunca, tlak je varirao, ali nije bilo vjetra. Grmljavina i kiša nam ne smetaju, otporni smo već na to i sve je dobro osim vjetra koji pravi štetu kao u prvom kolu kad je drvo palo na šator jedne ekipe – kaže Robert Beble, član pobjedničke ekipe.

Iako je Dream Team već sada u velikoj prednosti u odnosu na druge ekipe, Beble kaže da se u ribolovu nikad ne zna te da je do kraja lige sve moguće. Dodaje da na natjecanju ovaj puta nažalost nije nastupila jedna ekipa zbog prometne nesreće na putu iz Munchena na natjecanje.

– Hvala Bogu ništa im se nije dogodilo te ih ovim putem pozdravljamo i vidimo se na sljedećem, trećem kolu koje je na rasporedu 26. do 28.kolovoza, a domaćin nam je ŠRU Slavonac Jakšić – poručuje Beble.

/Foto: Facebook ŠRU “Ulovi i pusti”/

Komentiraj: