Dovršetkom ulice Marije Jurić Zagorke infrastrukturni radovi započinju u drugim dijelovima grada (FOTO)

Autor: DK

POŽEGA – Današnjim asfaltiranjem još jedne požeške ulice, Marije Jurić Zagorke, odrađeni su još jedni infrastrukturni radovi na području grada koji se nastavljaju na drugim dijelovima prema planiranoj dinamici.

Vedran Neferović, gradonačelnik Požege

-U svim dijelovima radimo na rješavanju svih problema otkako sam gradonačelnik posebice gdje su određene specifičnosti poput ulice Ivana Gindulića i ulice Janka Matka. U ulicu Janka Matka doći će asfalt u proljeće 2017. godine. Ove ćemo godine sanirati ulicu Dragutina Tadijanovića i sanirati zbog potrebe stanara ali građana koji šetaju tom ulicom. Grad Požega i prigradska naselja imaju još dosta problema i potreba za asfaltiranje i rekonstrukciju ulica, poput Vinorodne ulice u Novom Selu i Vinogradarske u Mihaljevcima. U planu je još ove godine završiti uređenje ulice Borisa Hanžekovića te napraviti Thauziyevu ulicu i riješiti ju u sklopu uređenja Trga sv. Terezije. U planu je rješavanje ulice Kralja Krešimira, a ovisno o dinamici rješavanja dozvola ostaje nam za rješavanje i Željezničke ulice u Vidovcima gdje još uvijek nisu riješeni vlasnički odnosi – rekao je gradonačelnik Požege Vedran Neferović koji je rekao kako se ima kompletna slika što još sve treba napraviti o čemu dinamika jednim dijelom ovisi o financijama, a drugim dijelovima o ishodovanju dokumentacije.

Podsjetimo, vrijednost radova ju ulici Marije Jurić Zagorke je 550 tisuća kuna u sklopu kojih je uz asfaltiranje postavljen i nogostup s jedne strane ulice u dužini 170 metara. Izvršeni su i zahvati na oborinskoj odvodnji i vodovodu što je bilo potrebno odraditi prije asfaltiranja.

Po završetku radova u ulici Marije Jurić Zagorke započinje se sa radovima na izgradnji nogostupa u ulici Vladimira Nadzora uz što će se krenuti i sa uređenjem ulice Dragutina Tadijanovića.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: