Dodijeljne zahvalnice zaslužnim policajcima za aktivnosti u udruzi (foto)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Udruga Hrvatski policajac i Zajednica udruga hrvatskih branitelja policije RH za požeški kraj upriličile su tradicionalni Božićni domjenak na kojemu je predavanje o duhovnosti branitelja u Domovinskom ratu održao vojni kapelan u Požegi Željko Volarić.

vlč. Željko Volarić, vojni kapelan

-Duhovnost je širok pojam i može se o njoj govoriti sa različitih gledišta, a duhovnost zahvaća cijelu osobnost čovjeka – kazao je Volarić. Dodao je da su naši ljudi bili branitelji zbog bolesnog duha nekih koji su imali želju za osvajanjem i ubijanjem.

-Zdravi duh hrvatskih branitelja je odgovorio na adekvatan način i ostvario pobjedu u Domovinskom ratu jer osim vojnih strategija postoji duh i ljubav prema domovini radi njenog očuvanja- poručio je vojni kapelan Željko Volarić.

Izražena je zahvalnost za proglašenje Dana branitelja ovog kraja, a pozdravne riječi gotovo stotini ratnih policijaca uputili su predsjednik Koordinacije udruga iz domovinskog rata Krešimir Pavelić, zatim Darko Mikulin, predsjednik Udruge policije Osijek i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, koji je najavio daljnju potporu radu ovih, ali i ostalih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Na kraju radnog dijela skupa predstavnik Udruge Hrvatski policajac Marijan Pilon uručio je zahvalnice članovima za aktivnost u udruzi, te za organizaciju obljetnice oslobođenja požeške vojarne.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot