Dočeci Nove 2019. godine pripremaju se u niz ugostiteljskih objekata

Autor: Jelenko Topić

Još je malo više od mjesec dana preostalo do isteka ove godine i dočeka Nove 2019. Vrijeme je priprema za svečane dočeke kojih će u ovoj prigodi po svoj prilici biti više nego prethodnih godina.

Prema zasada neslužbenim informacijama jedino će grad Požega u organizaciji svoje Turističke zajednice imati doček Nove godine na otvorenom prostoru i to u Pješačkoj zoni kod Poslovnog centra gdje će kako saznajemo svirati vrsni tamburaši „Posegana“.

Kad smo već kod tamburaša recimo da će „Rubato“ svirati u hotelu „Grgin dol“, a „Srce bećarsko“ u objektu „Cool“ kao sastavnom dijelu „Color trgovine“.

Podosta priredbi jer i u okolnim mjestima. Tako će u vetovačkom restoranu „Schoon blick“ nastupiti „Majestic band“(bivši „Bankrot“), zatim grupa „Vertigo“ u jakšićkoj „Hondi“, „Prestige“ u Restoranu Nova Lipa, „Estrada“ u dvorani “Kod Franje“(Zagrađe), „Valentino band“ u dvorani „Bijela kuća“(Blacko), „Alfa“ u društvenom domu u Orljavcu itd.

Neki od požeških glazbenih sastava svirat će u ovoj prigodi izvan svoga kraja kao napr. „Libreto“ u Slavonskom Brodu i grupa „Osmijeh“ u Čazmi.

Do svečanog dočeka 2019. godine još jer podosta vremena pa ćemo još informacija o tim svečanostima donijeti tijekom prosinca.

Foto: Ilustracija

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: