Dobrodošlicu godišnjem dobu kroz jesenski kutak poželjeli čaglinski učenici na svojstven način

Autor: DK

,,Obukoh se.

Prozoru priđoh,

a vani: jesen.

Moj prijatelj uđe u mokrom kaputu

i cijelu mi sobu namiriše kišom.

Ne veli ni: zdravo!

Sjedne.

Zanesen

izusti: “Jesen”.

Ta riječ je bila tako svježa

ko naranča na grani

nakon kiše.“ 

Dobriša Cesarić

Čaglinska Osnovna škola uvijek je u koraku s vremenom i kroz različite je aktivnosti prisutna s učenicima na raznim aktivnostima, manifestacijama te radionicama.  

Članovi Vijeća učenika su na svojoj sjednici predložili da se učenici aktivnije uključe u ukrašavanje školskih panoa i ostalih prostora. Kao svoj prvi zadatak odabrali su poželjeti dobrodošlicu godišnjem dobu – jeseni, koja svojim bogatstvom boja, plodova, mirisa i okusa zadivljuje sve nas. Čak ni dosadne jesenske kiše i jutarnje magle ne mogu pokvariti čaroliju jeseni.

U izradi ukrasa i postavljanju izložbenog panoa sudjelovali su prvašić Jakov Kavicki, učenik II. razreda, Noa Bardač, petašice Dana Damjanović, Sanja Panić i Lorena Švajda te učenica VI. razreda Iris Šišić.

-Moramo od srca zahvaliti gospođi Miri Vuković iz cvjećarne Vječnost u Požegi na prekrasnoj bundevi i gospođama Anđelki Bojanić iz Požege i Jelici Mikšić iz Poreča na cvijeću koje uzgajaju na svojim okućnicama. Bez njihove pomoći, naš jesenski kutak ne bi bio tako bogat – istakla je pedagoginja Ljiljana Đurđević.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: