Dobra jaja (i ne samo jaja) su uvijek bitna…a najbolja su ona već provjerena, poruka je to vesele ženske ekipe iz Novak prodavaonice /FOTO/

Autor: DK

Zanimljiv je taj marketinški slogan “Dobra jaja su uvijek bitna”! Složili se s ovom konstatacijom ili ne, poruka je to koju ovih dana možemo iščitati ispred prodavaonice domaćih proizvoda OPG Novak u Ulici dr. Franje Tuđmana u Požegi.

Mnogi ispred table na kojoj je napisan slogan zastajkuju i s osmjehom na licu tu zanimljivost pročitaju. Što im drugo preostaje, ući u prodavaonicu i uvjeriti se u ono što piše. A kad se kroči u prodavaonicu ima se što i za vidjeti, oku ugodna raznolikost izloženih raznovrsnih proizvoda i doista vesela ekipa osoblja s osmjehom na licu.

Uz domaća jaja, iz vlastitog uzgoja, u ponudi su domaći proizvodi, raznovrsne slastice, kiflice slane i slatke, salenjaci, makovnjače i orahnjače, pecivo s hrenovkom, domaći kruh pečen u krušnoj peći i još mnogo toga. Svi ti i drugi proizvodi koje nismo nabrojili prave se po domaćoj recepturi bez ikakvih dodatnih primjesa i aditiva, upravo onako kako su to radile naše bake.

Domaća tjestenina i mlinci, koji se proizvode na tradicionalan način, također plijene pogled na policama i teško da netko može odoljeti da domaću juhu ili pečenu piletinu pripremi bez tih proizvoda.

U ponudi su proizvodi iz smrznutog programa koji su veoma traženi. I ti se proizvodi izrađuju po domaćim recepturama, a jedan od onih traženijih su domaće knedle sa šljivom i to pravom domaćom. Nećemo pretjerati ako kažemo da u prodavaonici Novak nema čega nema.

Zanimljiv marketinški slogan zasigurno je privukao mnoge pa tako i nas. Zbog dobrih smo jaja, koja će uskoro uz kuhanu šunku i mladi luk postati najpopularnija namirnica, i sami ušli u prodavaonicu.

Više iz kategorije