Dobiva li Požega još jednu i to četvrtu kockarnicu?

Autor: DK

POŽEGA – Kako neslužbeno saznajemo ovaj grad će u dogledno vrijeme dobiti još jednu kockarnicu! Uz postojeće tri ova bi se navodno trebalo otvoriti u ulici Matice hrvatske, a za tu namjenu već se preuređuje prostor. Nema potrebe govoriti što to znači za građane, a pogotovo mlade koji su skloni ovom poroku. Nama bi dakako bilo puno draže pisati o najavi otvaranja proizvodnog pogona gdje će mladi dobiti zaposlenje ili pak prodavaonice no kapitalizam u suvremenom društvu ne poznaje potencijalne opasnosti od tog unosnog posla jer se rukovode činjenicom da je slobodna volja svake osobe da odabire odlazak  u kockarnicu.

Svakom normalnom čovjeku je jasno da su i postojeće kockarnice više nego dovoljne za veličinu grada i okoline, te broj stanovnika koji ovdje žive, no kada je u pitanju unosni kockarski biznis tu nije kraj. Ovome treba dodati da imamo još brojne kladionice što je u smislu potrošnje slično kockarnicama pa je ovo otvaranje zabrinjavajuća poruka ljudima osobito mladima.

Sama lokacija je za ulagače zasigurno zanimljiva i potencijalno isplativa, no upitna je to mjesto u neposrednoj blizini Pravoslavne crkve, te obližnje kapelice Sv. Roka!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: