Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Dječjim vrtićima u Jakšiću, Kutjevu, Pleternici i Velikoj odobreno 553 tisuće bespovratnih financijskih sredstava

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Dječjim vrtićima u Jakšiću, Kutjevu, Pleternici i Velikoj odobreno 553 tisuće bespovratnih financijskih sredstava Požega.eu | Dječjim vrtićima u Jakšiću, Kutjevu, Pleternici i Velikoj odobreno 553 tisuće bespovratnih financijskih sredstava

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Središnji državni ured za demografiju i mlade na temelju prijava projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima prihvatio je i odobrio gotovo 553 tisuće kuna dječjim vrtićima u Jakšiću, Kutjevu, Pleternici i Velikoj.

Dječji vrtić u Jakšiću dobiva 84.474 tisuće bespovratnih financijskih sredstava, a nešto više, 123.236 tisuća kuna odobreno je Dječjem vrtiću Grozdić Kutjevo.

Dječjem vrtiću u Pleternici na temelju prijave projekta odobreno je 210 tisuća kuna, a onome u Velikoj 135.121 tisuću kuna.

Financijska pomoć znatno će pomoći poboljšanju materijalnih uvjeta dječjim vrtićima. Prema riječima gradonačelnice Pleternice sredstva će biti uložena u kupnju tzv. balona koji će biti postavljen na dječjem igralištu tako da će se ono moći koristiti kroz cijelu godinu, a za dio financijski  sredstava biti će kupljeno još nekoliko sprava koje će biti postavljene na dječjem igralištu u sklopu vrtića.

Za odobrena sredstva Dječji vrtić u Kutjevu, prema riječima gradonačelnika Josipa Budimira, kupit će potrebite sprave i opremu koja nedostaje za mališane u odgojnom obrazovanju, a Dječji vrtić u Jakšiću kako nam je rekao načelnik općine Ivica Kovačević utrošit će sredstva za dodatno uređenje Područnog odjeljenja u Rajsavcu.  



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.