Diskoteka „Platinum“ feštom sa poslovnim partnerima i prijateljima proslavila pet godina rada, te dva desetljeća početnog „The besta“ /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Dugogodišnji požeški ugostitelj Željko Pojer poznatiji kao Popi proslavio je 20 godina rada započetog 1999. godine kao diskoteka „The best“ u podrumu Poslovnog centra, te pet godina rada diskoteke pod novim imenom „Platinum“ u kojoj radi zajedno sa Ivanom Rožićem.

Okupili su se na seoskom turističkom imanju Rožićevog oca Josipa pokraj Gornjih Emovaca brojni poslovni partneri i prijatelji koje su slavljenici ugostili nizom domaćih specijaliteta i dobrom kapljicom.

-Kroz prvih 15 godina rada diskoteke tu su nastupale gotovo sve najveće zvijezde hrvatske glazbe, odradili smo nekoliko stotina partya, promocija i gostovanja poznatih DJ-a, a od 2011. surađujem sa Sašom Bakovićem iz Nove Gradiške razvijajući novi koncept poslovanja koji je donio potpunu promjenu 2013. godine ulaskom u poslovni odnos Ivana Rožića – kazao je pozdravljajući okupljene Željko Pojer dodavši da otada djeluju Platinom bar i diskoteka, koji su prošireni za nove sadržaje tj. Caffe i longe bar Platinum IN, te brza prehrana Pizza i grill Platinum. Pojer je ranije najavio izlazak iz ovog posla jer od 1. siječnja 2020. godine sa novim partnerima obitelji Pavić otvaraju svečanu dvoranu „Gloria“ u Požegi koja se već uređuje za tu namjenu.

Vrhunac proslave je ovog petka 23. kolovoza kada će ugostiti legendarnu i mega popularnu Nedu Ukraden.

Pojer i Rožić izrazili su zahvalnost svima za suradnju, a tijekom fešte i druženja nastupio je Jocker band iz Nove Gradiške.

Foto: D. Mirković [FGAL id=259943]

Više iz kategorije