Diplome primilo novih 28 planinara

Autor: DK

POŽEGA – Sinoć je 28 polaznika planinarske škole položilo dobilo diplome čemu je prethodilo polaganje ispita i sudjelovanje na 9 izleta.

-Tijekom školovanja polaznici su sudjelovali u predavanjima koja su obuhvaćala teme iz Pravilnika o općoj planinarskoj školi HPS-a. Također su sudjelovali u pripremi za ispit, na ispitu i na obaveznim izletima, Papučki jaglaci – Papuk, Mladi Uskrs na Trišnjici – Papuk, Od Ivane do Tadije – Dilj gora, izlet na Jankovac Papuk, Višednevni izlet NP Mljet, izlet na Požešku goru – klanac Drškovački potok – penjanje, “Tragom prvog izleta Hrvatskog planinarskog društva”  Samoborsko gorje, Susret planinara pjesnika i slikara –  Sovsko jezero te izlet na Požešku goru – Sokolovac, Manifestacija „Požega zdravi grad“ – ističe predsjednik HPD-a Sokolovac Predrag Livak koji je naglasio kako je su svi polaznici planinarske škole, njih 28 položili ispit. Od potrebnih 80 pozitivnih odgovora za prolaz, polaznici su odgovorili u rasponu od 89 do 108 pozitivnih odgovora.

Planinarska škola započela je 19. ožujka 2015. godine, a kao završetak uzet je obavezni izlet na brdo Sokolovac na Požeškoj gori koji je vezan uz manifestaciju „Požega zdravi grad“, koja je održana 30. svibnja 2015. godine.

Promocija nije održana samo kao formalno uručenje diploma, ona je prošla u veselom i zanimljivom ozračju kojom su prigodom pročitana imena 5 polaznika s najboljim rezultatom, a za neke polaznike su pripremljene i posebno zanimljive nagrade u kategorijama, najuporniji polaznik, najoriginalniji odgovor, najaktivniji polaznik, najljepši rukopis i najviše smajlića u testu.

Polaznicima planinarske škole poželjeno je puno lijepih izleta, radnih akcija i drugih aktivnosti na kojima će još puno toga naučiti o planinarstvu.

/Foto: HDP Sokolovac/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: