Dejan Radanac iz Sl. Broda i ove godine pobjednik na 42. memorijalnoj utrci (foto)

Autor: DK

blankVELIKA / POŽEGA – Ove godine, za razliku od prošle, bilo je ljepše vrijeme ali za natjecatelje možda malo teži uvjeti za trčanje na tradicionalnoj 42. memorijalnoj utrci Zvonimir Panežić.

Memorijalnu utrku “Zvonko Panežić” organiziraja Atletski klub Požega i Grad Požega što je za mnoge izazov koji se odluče na cestovnu utrke u dužini od 15,6 kilometara, od Velike do Požege. Ove se godine odazvalo 59 natjecatelja od kojeg broja je bilo šest natjecateljica. Kao i prošle godine pobjedio je odnio Dejan Radanac iz Slavonskog Broda koji je imao prolazno vrijeme 52:33, malo lošije od prošlogodišnjeg za dvije minute.

blank

Dejan Radanac iz Slavonskog Broda, ovogodišnji pobjednik Memorijalne utrke “Zvonko Panežić”

-Inače trčim za Atletski klub Sljeme iz Zagreba a na ovoj sam utrci drugi put na kojoj sam pobijedio i ove godine. Ovo je za mene jedna jako dobra trening trka. Prošli sam vikend trčao u Rijeci, naredni je maraton na Viru na koji ću se također odazvati. Aktivnim trčanjem se bavim svega tri godine i nisu mi problem ovakve i slične staze. Prošle godine je bilo kišovito vrijeme pa je bio ugodniji osjećaj za trčanje zbog čega sam i postigao bolji rezultat prošle godine od ovogodišnjeg – kratko je rekao Dejan Radanac iz Slavonskog Broda, ovogodišnji pobjednik Memorijalne utrke “Zvonko Panežić”.

blank

Drugi na utrci je bio Mario Medić iz Zadra (01:01:45), treći Mladen Meštrović iz Zagreba (01:02:29) a među najboljima Požežanima bio je Marijan Brus (01:04:28). U ženskoj konkurenciji prva je Anita Barišić iz Požege, druga Ana Kresojević iz Zagreba, a treće mjesto dijele Barbara Adžić i Andrea Banaj iz Požege.

Na uspješnoj utrci čestitao je gradonačelnik Vedran Neferović koji je najbolje plasiranima uručio medalje.

blank

no images were found

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića