Darko Zebec i Ismet Softić nagrađeni za 45 godina rada u „Plamenu“, te Milan Krizmanić, Josip Pačarek i Zdravko Šaravanja za 40-godišnji rad /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Više desetaka radnika požeške tvrtke „Plamen“ primilo je na tradicionalnoj svečanosti pri razmeđu dvije poslovne godine nagrade za vjernost, odnosno za višegodišnji rad u toj uspješnoj tvrtki, a 17 radnika ispraćeno je u mirovinu. Takva svečanost u „Plamenu“ se upriličuje pred blagdane već punih 20 godina na osnovu potpisanog kolektivnog ugovora. Zanimljivost ovog događaja je da su Darko Zebec i Ismet Softić primili novčane nagrade od šest tisuća kuna za 45 godina staža u „Plamenu“.

Sudionike svečanosti pozdravila je Dragana Čorak, rukovoditeljica Kadrovske službe „Plamena“.

-Zahvalan sam svima koji su sudjelovali u radu tvrtke, a posebno umirovljenicima na višegodišnjem trudu i doprinosu našem napretku, a košarkašicama čestitam na ovogodišnjim sportskim uspjesima- istakao je predsjednik uprave „Plamena“ Milan Matijević obraćajući se svečarima među kojima su kao gošće bile igračice KK „Plamen Požega“ i njihov trener Vladimir Englman.

Zahvalu za predan rad uputio je i Dragutin Šmerda, predsjednik Slavonsko-baranjskog sindikata istakavši da je posebno sretan i radostan što je tvrtka „Plamen“dostigla zavidnu razinu proizvodnje i poslovanja, te jer postala brand u širem okruženju, te europskom tržištu.

Predsjednik uprave Milan Matijević uručio je novčane nagrade za višegodišnji rad pa su za 10 godina rada nagrade od 1500 kuna primila 24 radnika, dvije tisuće kuna jedan radnik za 15-godišnji staž, 14 radnika po 2500 kuna za 20 godina rada, zatim osam radnika po 3500 kuna za 30-godišnji rad, 11 radnika po četiri tisuće kuna za 35 godina rada, te tri zaposlenika Milan Krizmanić, Josip Pačarek i Zdravko Šaravanja po pet tisuća kuna za provedenih 40 godina u „Plamenu“.

/Foto: D.K./

Komentiraj: