Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u Kanižlićevoj osnovnoj školi /FOTOGALERIJA/

Autor: S.P.

POŽEGA – Već tradicionalnu manifestaciju “Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje”, koja je održana je u školskom dvorištu upriličili su učenici i nastavnici Osnovne škole Antuna Kanižlića.

Svaki razred uredio je svoj štand hranom i plodovima zemlje. Na stolovima su se našli proizvodi od brašna koje su napravili roditelji učenika, jesenski plodovi zemlje orasi, kestenje, šipak, jabuke, grožđe, tikvice, bundeve, ali i proizvodi  od plodova zemlje – ajvar, pekmezi, razni namazi. Svečanost je upotpunjena prigodnim programom koji su izveli učenici nižih razreda .Dio proizvoda i plodova učenici su, već po tradiciji darovali korisnicima požeškoga Caritasa.

“Tradicionalno, već petu godinu zaredom Dani kruha obilježavaju se na školskom igralištu i uključena je cijela škola, sva djeca, svi nastavnici. Pekarske proizvode pomogli su napraviti roditelji kako bi se svaki razred na svom štandu što ljepše predstavio, a već smo odvojili i posebne paketiće za Caritas,” rekla je voditeljica projekta Elvira Baričevac.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: