Croatia Harley Days ponovno na Jadranu

Autor: R.K.

 

Croatia Harley Days za dva tjedna ponovno na Jadranu

Od 12. do 15. lipnja fascinantna buka više od 20 tisuća Harley-Davidson motocikala ponovno će odjekivati obalom Biograda na Moru, koji je ovogodišnji grad domaćin 23. Harley-Davidson Owners Group Rallyja. U Dalmaciji se očekuje dolazak i 10 tisuća međunarodnih članova H.O.G.-a , a Harley- Davidson i Grad Biograd kao organizatori događaja uvjereni su da će svi sudionici i ove godine tijekom boravka iznimno doprinijeti razvoju i turističkoj promociji naše zemlje…

Više od 65.000 ljubitelja legendarnog motocikla posjetilo je 2011. godine prve Croatia Harley Days. Posjetitelje i ove godine očekuje prijateljsko druženje, zabava i brojne aktivnosti na četverodnevnom besplatnom moto spektaklu. “Europski H.O.G. Rally u 2011. bio je jedan od najuspješnijih i najzabavnijih događaja koje smo ikada organizirali. Pozitivni komentari sudionika i članova H.O.G.-a bili su iznad svih očekivanja, pa i ne čudi što smo oduševljeni jer se vraćamo u Biograd”, izjavio je Mike Johnstone, direktor marketinga Harley-Davidson EMEA.

Spektakularna parada u subotu, 14. lipnja bit će vrhunac jednog od najvećih motociklističkih događaja u Europi, gdje će se formirati zajednička kolona svih okupljenih Harley-Davidson motocikala. Iznimno atraktivna izložba prerađenih motocikala u petak, 13. lipnja, s nekim od najljepših europskih motocikala, zasigurno će zaokupiti pažnju posjetitelja, a svi okupljeni moći će i sami odabrati svog favorita te glasovati za najbolji motocikl.

U večernjem djelu program izmjenjivat će se na dvije pozornice europski i hrvatski bendovi tijekom tri večeri, od 12. do 14. lipnja, uz kafiće i druge cjelodnevne zabavne sadržaje. Također očekuju i veliko zanimanje vozača za probne vožnje na brojnim novim Harley-Davidson modelima koji dolaze demo kamionom u Biograd na Moru. Za one koji još ne voze, biti će spreman JumpstartTM – postolje s pričvršćenim motociklom na kojem će se, zahvaljujući stručnoj demonstracijskoj podršci, moći isprobati vožnja Harley-Davidsonom ”na mjestu”.

Posjetitelji će moći vidjeti i najnovije Harley-Davidson motocikle u izložbenom prostoru, uključujući i najnoviji Harley-Davidson StreetTM 750. Svim iskusnim vozačima i članovima kluba na raspolaganju je i H.O.G. Služba za korisnike, Harley-Davidson Financijske usluge i Harley-Davidson zastupništvo za najam i izlete.

Harley-Davidson je u Hrvatskoj prisutan od ožujka 2012. kada je otvoreno zastupništvo u Zagrebu i od tada nudi brojne proizvode i usluge, od novih i rabljenih motocikala te svih popratnih dijelova, pribora i opreme, pa do radionica sa svim uslugama i demo vožnjama. Na događaju u Dalmaciji hrvatski zastupnik bit će domaćin te će nuditi svoj bogati prodajni asortiman te servisno – tehničke usluge.

Lokalni ogranci Harley-Davidson kluba organizirat će i ture za obilaske Dalmacije, a informacije o mogućim moto izletima bit će dostupni u šatorima ogranaka. Naime, uz brojne nastupe bendova, kafiće i restorane, okupljenim ljubiteljima legendarnih motocikala, na raspolaganju će biti i vožnje prekrasnom jadranskom obalom uz organizirano razgledavanje nacionalnih znamenitosti tog područja te degustaciju dalmatinskih specijaliteta.

H.O.G. Rally u Biogradu na Moru je besplatan za sve posjetitelje, a ulaznica je potrebna samo za motocikle. Pred registracija je započela i trodnevna ulaznica za motocikle iznosi 50 eura. Organizatori savjetuju članovima H.O.G.-a da kupe ulaznice što prije jer parking nije organiziran izvan područja događanja. Svi oni koji još uvijek nemaju smještaj mogu ga potražiti ovdje, a sve dodatne informacije dostupne su na ovom linku.

 

izvor: automotoportal

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot