Croatia Harley Days ponovno na Jadranu

Autor: R.K.

 

Croatia Harley Days za dva tjedna ponovno na Jadranu

Od 12. do 15. lipnja fascinantna buka više od 20 tisuća Harley-Davidson motocikala ponovno će odjekivati obalom Biograda na Moru, koji je ovogodišnji grad domaćin 23. Harley-Davidson Owners Group Rallyja. U Dalmaciji se očekuje dolazak i 10 tisuća međunarodnih članova H.O.G.-a , a Harley- Davidson i Grad Biograd kao organizatori događaja uvjereni su da će svi sudionici i ove godine tijekom boravka iznimno doprinijeti razvoju i turističkoj promociji naše zemlje…

Više od 65.000 ljubitelja legendarnog motocikla posjetilo je 2011. godine prve Croatia Harley Days. Posjetitelje i ove godine očekuje prijateljsko druženje, zabava i brojne aktivnosti na četverodnevnom besplatnom moto spektaklu. “Europski H.O.G. Rally u 2011. bio je jedan od najuspješnijih i najzabavnijih događaja koje smo ikada organizirali. Pozitivni komentari sudionika i članova H.O.G.-a bili su iznad svih očekivanja, pa i ne čudi što smo oduševljeni jer se vraćamo u Biograd”, izjavio je Mike Johnstone, direktor marketinga Harley-Davidson EMEA.

Spektakularna parada u subotu, 14. lipnja bit će vrhunac jednog od najvećih motociklističkih događaja u Europi, gdje će se formirati zajednička kolona svih okupljenih Harley-Davidson motocikala. Iznimno atraktivna izložba prerađenih motocikala u petak, 13. lipnja, s nekim od najljepših europskih motocikala, zasigurno će zaokupiti pažnju posjetitelja, a svi okupljeni moći će i sami odabrati svog favorita te glasovati za najbolji motocikl.

U večernjem djelu program izmjenjivat će se na dvije pozornice europski i hrvatski bendovi tijekom tri večeri, od 12. do 14. lipnja, uz kafiće i druge cjelodnevne zabavne sadržaje. Također očekuju i veliko zanimanje vozača za probne vožnje na brojnim novim Harley-Davidson modelima koji dolaze demo kamionom u Biograd na Moru. Za one koji još ne voze, biti će spreman JumpstartTM – postolje s pričvršćenim motociklom na kojem će se, zahvaljujući stručnoj demonstracijskoj podršci, moći isprobati vožnja Harley-Davidsonom ”na mjestu”.

Posjetitelji će moći vidjeti i najnovije Harley-Davidson motocikle u izložbenom prostoru, uključujući i najnoviji Harley-Davidson StreetTM 750. Svim iskusnim vozačima i članovima kluba na raspolaganju je i H.O.G. Služba za korisnike, Harley-Davidson Financijske usluge i Harley-Davidson zastupništvo za najam i izlete.

Harley-Davidson je u Hrvatskoj prisutan od ožujka 2012. kada je otvoreno zastupništvo u Zagrebu i od tada nudi brojne proizvode i usluge, od novih i rabljenih motocikala te svih popratnih dijelova, pribora i opreme, pa do radionica sa svim uslugama i demo vožnjama. Na događaju u Dalmaciji hrvatski zastupnik bit će domaćin te će nuditi svoj bogati prodajni asortiman te servisno – tehničke usluge.

Lokalni ogranci Harley-Davidson kluba organizirat će i ture za obilaske Dalmacije, a informacije o mogućim moto izletima bit će dostupni u šatorima ogranaka. Naime, uz brojne nastupe bendova, kafiće i restorane, okupljenim ljubiteljima legendarnih motocikala, na raspolaganju će biti i vožnje prekrasnom jadranskom obalom uz organizirano razgledavanje nacionalnih znamenitosti tog područja te degustaciju dalmatinskih specijaliteta.

H.O.G. Rally u Biogradu na Moru je besplatan za sve posjetitelje, a ulaznica je potrebna samo za motocikle. Pred registracija je započela i trodnevna ulaznica za motocikle iznosi 50 eura. Organizatori savjetuju članovima H.O.G.-a da kupe ulaznice što prije jer parking nije organiziran izvan područja događanja. Svi oni koji još uvijek nemaju smještaj mogu ga potražiti ovdje, a sve dodatne informacije dostupne su na ovom linku.

 

izvor: automotoportal

Više iz kategorije