Crna nedjelja u prometu: Smrtno stradao biciklista

Autor: D.K.

BEKTEŽ – Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 19,30 sati u Bektežu. Smrtno je stradao biciklista star 61 godinu.

Iz PU požeško-slavonske izvijestili su kratko da je u nesreći između osobnog automobila i bicikliste smrtno poginula jedna osoba te da je očevid u tijeku.

Neslužbeno doznajemo da je muškarac u trenutku prijevoza u požešku bolnicu još uvijek davao znakove života, no ozljede su se ipak pokazale kobnima.

Mještani prepričavaju da se 25-godišnji vozač Golfa, požeških registarskih oznaka, kretao iz pravca Bekteža prema Kuli i do nesreće je došlo na samom izlazu iz Bekteža. Prednjim desnim dijelom auta udario je u biciklistu te ga odbacio u putni kanal u kojem se nalazi betonski šaht. 61-godišnjak je najvjerojatnije udario glavom u šaht i zadobio kobne ozljede. Kažu da je poginuo vrlo blizu vlastitog doma, gotovo na kućnom pragu. Više detalja bit će poznato po završetku očevida.

Iako policija kontinuirano provodi pojačane akcije nadzora u prometu, apelirajući na vozače na poštivanje prometnih pravila, opreza očito nikad dovoljno.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: