Čelnici HDSSB-a predvođeni predsjednikom Draganom Vulinom nazočili završnoj večeri Devetnica u čast Gospi od Suza (FOTO GALERIJA)

Autor: PROMO

PLETERNICA – Na završnoj večeri Devetnica u čast Gospi od Suza u Pleternici među mnoštvom vjernika-hodočasnika prisustvovali su i čelnici HDSBB-a predvođeni predsjednikom Draganom Vulinom koji je ujedno i prvi na koalicijskoj listi HDSSB – HKS za Hrvatski sabor.

U ulozi domaćina, predsjednika Dragana Vulina i visoke goste, Branimira Glavaša, dr.sc. Željka Kraljička, Josipa Salapića i Ivana Drmića primio je predsjednik pleterničkog HDSSB-a Vladimir Milković s kojim je bila i povjerenica HDSSB-a za Požeško-slavonsku županiju Josipa Miličević koja je također na koalicijskoj listi za Hrvatski sabor.

Prije svečanog euharistijskog slavlja čelnicima HDSSB-a bila je prigoda susresti se sa rektorom pleterničkog Svetišta i župnikom pleterničke Župe sv. Nikole preč. Antunom Čorkovićem koji ih je srdačno pozdravio i zaželio dobrodošlicu na pleterničko brdo u Svetište Gospe od Suza.

/Foto: D.Mirković /

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: