Čak dvoje kandidata s područja Pleternice u utrku za fotelju požeško-slavonskog župana – Antonija Jozić ispred HDZ-a i ……!?

Autor: D.K.

Sve je izvjesnije da će uz Antoniju Jozić (HDZ) koja je ispred svoje stranke potvrđena da će biti kandidatkinja za županicu Požeško-slavonske županije biti još jedan kandidat s pleterničkog područja koji će predstavljati koaliciju Domovinskog pokreta Mosta i još nekih nezavisnih lista. Za sada s imenom ne bi izlazili, o kojem ćemo uskoro. SDP-ov kandidat za požeško-slavonskog župana, prema našim informacijama, trebao bi biti Luka Samardžija, a da će biti još nekih kandidata za to mjesto o tome se ne govori niti u kuloarima.   

U svakom slučaju biti će zanimljivo pratiti razvoj takve političke situacije, a ono što je sigurno, iako se o tome dosta nagađalo, niti u jednoj od kombinacija za bilo koju političku funkciju nije bivši direktor požeškog Komunalca Josip Vitez koji nam je odgovorio na naš upit.

-Predmetno na nagađanja nekih medija i osoba iz javnog života grada Požege o mom eventualnom izlasku na lokalne izbore, želim izjaviti da u ovom trenutku ne razmišljam o svome uključivanju u izbornu utrku. Razdoblje koje je iza mene bilo je suviše stresno te ćemo  posljedice ovih događaja ja i moja obitelj osjećati još dugo vremena. Zbog navedenog mi je prioritet pokretanje posla koji će osigurati normalno funkcioniranje obitelji, a na lokalnim izborima dajem podršku novim strujama koje će se boriti za jednakost svih građana i poslovnih subjekata u gradu i županiji te onima koji imaju sposobnost da u naš grad i županiju privuku sredstva i projekte koji će unaprijediti naše živote – stoji u odgovoru kojeg potpisuje Josip Vitez.

Ostaje za vidjeti i budnim okom pratiti hoće li se neki političari koje je njihova vlastita stranka „otpisala“ i izbacila iz bilo kakve političke utrke „u sjeni“ prikloniti nekoj od nezavisnih lista i političkoj stranci kako bi time iskazali (ne)zahvalnost i revolt zbog situacije u kojoj su se našli zbog svojih marifetluka i postupaka kriveći za sve to lokalne i nacionalne medije.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88