Čaglinski osnovnoškolci i njihovi nastavnici ostali zadivljeni ljepotom Nacionalnog parka Krka

Autor: D.K.

NP KRKA / ČAGLIN – Učenici osnovne škole Stjepana Radića Čaglin dobili su besplatan ulaz u Nacionalni park Krka, a razlog tomu je što su uz roditelje čaglinski osnovnoškolci bili uključeni u akciju prikupljanja plastičnih čepova za ,,Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske“.

-Svi smo ostali zadivljeni ljepotom Nacionalnog parka. Nakon obilaska i obveznog fotografiranja tijekom šetnje prekrasno uređenim stazama, odmora i okrijepe, ukrcali smo se na brod koji prevozi posjetitelje od Skradinskog Buka do Skradina. Zaista smo bili zapanjeni ljepotom koja nam je bila pred očima, prirodom koja jednostavno oduzima dah – prepričava nam doživljaje pedagoginja OŠ Čaglin prof. Ljiljana Đurđevi.

Prilika za svih njih 72-oje, učenika i nastavnika, obići i Skradin gradić s oko 3.800 stanovnika koji je smješten na samom ušću rijeke Krke u Jadransko more.

-Prošetali smo gradićem, odmorili u lijepom parku u centru mjesta i okrijepljeni krenuli u autobus. Iako je bilo idealno lijepo i sunčano vrijeme ono nas je pozivalo da se mora polako krenuti prema našoj Slavoniji uz usputno stajanje u Šibeniku koji je prijedlog dala ravnateljica i rado prihvaćen -dodaje predagoginja Đurđević istaknuvši kako su obišli još jedan povijesni i kulturni bisera Domovine.

-Šetnja ili po dalmatinski đir po šibenskim kalama bio je pun pogodak za sve. Naravno i ovdje su se učenici osim ,,selfija“, potrudili u suvenirnicama pronaći poklone za članove svojih obitelji i uspomene na jedan prekrasno i svrhovito proveden dan u Dalmaciji – ističe pedagoginja.

Za sve učenike i njihove nastavnike izlet i posjeta NP Krka i Šibeniku ostati će u dugom pamćenju što im je u svakom slučaju omogućila njihova aktivnost, skupljanje plastičnih čepova u čemu su djeci pomogli i njihovi roditelji.

Kako doznajemo i dalje će čaglinski osnovnoškolci nastaviti sa prikupljanjem plastičnih čepova, a na koju će ih stranu odvesti novi izlet ostaje nam za vidjeti.

Foto: Ivana Mlakar

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot