Bzenica ovog vikenda čeka najbolje strijelce među lovcima iz svih županija

Autor: Jelenko Topić

Kako je poznato slijedećeg vikenda točnije od petka do zaključno sa nedjeljom Lovački savez Požeško-slavonske županije domaćin je Državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu. Postala je tradicija već desetak godina da strelište u Bzenici zbog pripremljenih streljačkih staza za sve discipline kao najbolje u našoj zemlji bude poprište tog događaja kada će ukupno nastupiti više od 150 strijelaca.

-Spremni smo za prvenstvo, strelište smo dodatni opremili i uredili, a lovce naše prijatelje dočekujemo srdačno i otvorenog srca- kazao je u znak dobrodošlice predsjednik Županijskog lovačkog saveza Branko Bertelović poželjevši svima dobar uspjeh na natjecanju.

Prvog dana u petak od 8 sati je službeni trening ekipa županijskih lovačkih saveza, te u 18 sati tehnički sastanak sudaca sa vođama ekipa.

Okupljanje na strelištu je u subotu od 8.30 sati, u 9 je svečano otvaranje 26. Državnog prvenstva i 16. revijalnog natjecanja strijelaca, od 9.15 sati počinju natjecanja u svim disciplinama lovnog streljaštva, a uvečer je zajednička večera i druženje svih sudionika.

U nedjelju se od 9 sati nastavljaju natjecanja, a tijekom popodneva će se proglasiti pojedinačni i ekipni pobjednici, te dodijeliti pehari i medalje najuspješnijima.

Foto: Ilustracija, arhiva, pozega eu

Komentiraj:

[adrotate banner="17"]