Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Budimir potpisao ugovore o dodjeli financijskih sredstava udrugama s područja grada Kutjeva

PRIJE 2 GODINE
TEKST: kutjevacki.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Budimir potpisao ugovore o dodjeli financijskih sredstava udrugama s područja grada Kutjeva Požega.eu | Budimir potpisao ugovore o dodjeli financijskih sredstava udrugama s područja grada Kutjeva

PRIJE 2 GODINE
TEKST: kutjevacki.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U Gradskoj vijećnici Kutjeva organizirano je potpisivanje ugovora s udrugama Grada Kutjeva. Ove je godine 26 udruga s kutjevačkog područja imalo priliku ishoditi sredstva koja je Grad ponudio na natječaju. Na potpisivanje su došli predstavnici udruga.

Pristigao je velik broj zahtjeva, a iznosi su raspodijeljeni kako bi svi mogli barem djelomično pokriti svoje projekte. Grad Kutjevo ove je godine za udruge osigurao 932 tisuće kuna.

Gradonačelnik Josip Budimir obratio se udrugama i napomenuo da mu je žao što su ove godine financijska izdvajanja za udruge manja u odnosu na prošle. Također, napomenuo je kako će sljedeće godine ta sredstva biti značajnija te je zamolio predstavnike udruga za strpljenje i razumijevanje. Podržao je infrastrukturne projekte koji imaju dodanu vrijednost za Grad.

“Zahvaljujem vam svima što izdvajate svoje slobodno vrijeme za rad i napredak ovih udruga koje imamo. Od velikog ste značaja za Grad i uvijek ćemo nastojati osigurati potrebno kako biste opstali i napredovali.”



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo