Brzinu i spretnost u vožnji pokazalo 39 traktorista na natjecanju u Kutjevu /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Šestu godinu za redom u Kutjevu je, u sklopu “Festivala graševine” organizirana utrka traktora na koju se odazvalo 39 natjecatelja. Okupio se veliki broj posjetitelja koji su bodrili natjecanje.

Utrka je bila u četiri skupine, motokultivatori, vinogradarski traktori, traktori do 120 ks te traktori iznad 120 ks.

Start je bio ispred Gradske kuće od koje su svoje vještine pokazivali u spretnosti i brzini do zgrade Doma zdravlja i natrag do cilja.

U skupini motokultivatira najbrži je bio Ivan Hora dok je među vinogradarskim traktorima najbolje prolazno vrijeme 1:48:31, imao traktorist Kutjeva d.d. Željko Božić koji je upravljao traktorom Fendt.

Među natjecateljima u skupini do 120 ks pobjedu je odnio Marko Raić koji je upravljao traktorom Fendt framet 411 110 ks vozeći od starta do cilja s prolaznim vremenom 1:37:28.

U skupini traktora iznad 120 ks pobjedu odnosi Ivan Šakota s traktorom OPG-a Malnar Optum koji kroz cilj prolazi vozeći 1:37:95.

Brojni Kutjevčani i njihovi gosti s velikim su zanimanjem pratili utrku traktora, a najviše su te vožnje zanimale one najmanje.

Natjecanje se odvijalo pod budnim okom sudaca Auto moto kluba Velika, Daria Ivkovića, predsjednika te članova Davida Balaža te Ivana Krajčeka.
Foto: D. Mirković i M. Krstanović [FGAL id=257169]

Više iz kategorije