BRZI TRANSFER: Požežanin Filip Uremović prešao iz „Dinama“ u ljubljansku „Olimpiju“

POŽEGA / ZAGREB / LJUBLJANA – Tek što je kapetan druge momčadi zagrebačkog „Dinama“ Požežanin Filip Uremović prešao u prvi sastav i priključio se pripremama jesenskog prvaka Prve Hrvatske lige, o čemu smo pisali, brzopotezno je napustio te pripreme i prešao u redove slovenskog prvoligaša „Olimpije“ iz Ljubljane!

Tako je mladi i perspektivni požeški nogometaš star 20 godina otišao u inozemni klub, a kako neslužbeno saznajemo „Dinamo“ je za taj brzopotezni transfer uprihodio oko 1,5 milijun kuna. Nije poznato koliko je dobio Uremović koji će u „Olimpiji“ navodno ostati 3,5 godina, a trener ljubljanskog kluba je naš čovjek nekadašnji „dinamovac“ Igor Bišćan, koji je žarko želio dolazak požeškog stopera u njegov sadašnji klub.

Podsjetimo Uremović je raniji igrač vinkovačke „Cibalije“, a rođeni je Požežanin koji je prve nogometne korake počeo u klubovima rodnog kraja prvenstveno u „Kamen Ingradu“ i veličkom „Papuku“. Igrao je u redovima vinkovačkog prvoligaša, a na poziv selektora Ferde Milina i u državnoj reprezentaciji uzrasne kategorije U 19.

Uz sve to Filip je uspješan student ekonomije u Zagrebu tako da će sada trebati uskladiti obaveze prema novom klubu i studiju.

U svakom slučaju naše čestitke Filipu na njegovom uspješnom pohodu zelenim terenima.

0 Comment