Bruno Horvat kao član Turističkog vijeća Nove Gradiške izabran u Skupštinu Turističke zajednice Brodske županije

Autor: Jelenko Topić

Cijeneći dugogodišnju aktivnost i iskustva rada u turizmu Skupština Turističke zajednice susjednog nam grada Nove gradiške na prijedlog svojih članova izabrala je jednoglasno Požežanina Brunu Horvata za člana Skupštine Turističke zajednice Brodsko-posavske županije. On je u susjednom gradu više od šest godina član Turističkog vijeća kao najužeg operativnog tijela za turizam, a Nova Gradiška godinama postiže sve bolje rezultate u turizmu počevši od organizacije brojnih priredbi pa do rasta broj noćenja.

Ovim izborom Horvat je postao jedini član navedene skupštine ispred grada Nove Gradiške, a budući slijedi izbor Turističkog vijeća županijske zajednice izvjesno je da će on biti izabran u to tijelo.

Nakon tog izbora osvrnuo se na stanje u turističkoj djelatnosti svoga grada gdje je desetak godina bio direktor Turističke zajednice.

-Žao mi je što u Požegi nema brojnih priredbi koje sam ja i moji prethodnici pokrenuli, a grad nikada nije izdvajao toliko novca za turizam, no da pri tomu nikada nije bilo manje sadržaja – ocijeni o je Bruno Horvat, te dodao da očekuje kako će nadležni povući poteze da se to promijeni u interesu građana Požege i razvoja turističke djelatnosti u njemu.

Podsjetimo ranije je Požega bila poznata po brojnim etabliranim priredbama kao što su Fišijada, Požeški kotlić, Kestenijada, Maškare, zatim Požeško kulturno ljeto sa niz koncerata i zanimljivih sadržaja itd.

Uz to Požega je tih godina objavila nekoliko zanimljivih pisanih i snimljenih promidžbenih materijala, među kojima je jedinstven album tamburaške glazbe „Najljepše pjesme o Požegi“, te promidžbeni film o gradu.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88