Bruno Horvat izabran u vijeće TZ Nove Gradiške

Autor: Požega.EU

POŽEGA/NOVA GRADIŠKA – Dugogodišnji požeški turistički djelatnik Bruno Horvat, koji je proveo gotovo desetak godina na mjestu direktora Turističke zajednice grada Požege, izabran je ovih dana u Turističko vijeće Turističke zajednice nama susjedne Nove Gradiške.

Tamo je održana izborna skupština Turističke zajednice grada Nove Gradiške na kojoj su članovi skupštine izabrali njeno novo izvršno tijelo tj. Turističko vijeće, a Bruno Horvat, koji je sada zaposlen kao unapređivač prodaje u Hrvatskoj lutriji, je izabran u vijeće kao predstavnik ove tvrtke.

Imajući u vidu njegovo višegodišnje iskustvo rada u turizmu sigurno je da će on dati veliki doprinos obogaćivanju sadržaja rada Turističke zajednice Nove Gradiške. Kako je poznato Horvat je tijekom svoga rada u požeškom turizmu pokrenuo nekoliko velikih i značajnih manifestacija među kojima se posebno ističu Požeški kotlić, Kulenijada,  Fišijada i Požeško kulturno ljeto sa niz koncerata i drugih zanimljivih događanja, a kroz te godine Turistička zajednica grada Požege imala je kontinuirano priredbe kroz cijelu godinu. Dokaz tomu su velike posjete građana i turista tim priredbama gdje ih je bilo i po nekoliko tisuća, te porast noćenja kroz to razdoblje u Požegi. Uz to Požega je tih godina objavila nekoliko zanimljivih pisanih promidžbenih materijala, zatim album tamburaške glazbe „Najljepše pjesme o Požehi“, te promidžbeni film o gradu.

Kako smo neslužbeno saznali Bruno Horvat je na prvostupanjskom sudu dobio presudu u svoju korist kojom je njegov odlazak iz Turističke zajednice grada Požege proglašen nezakonitim!

 

Više iz kategorije