Brojni zanimljivi svirački gosti ove jeseni uživo u TV Supertonu

Tamburaški sastav Brand iz Sl. BrodaPOŽEGA – Popularna emsija TV Superton, koja se unazad tri godine priprema i emitira na Poljoprivrednoj televiziji krenula je sa jesenskim serijalom. U objektu „Zlatnog luga“ u Donjim Emovcima  započelo je snimanje prvih emisija koje će se emitirati već od idućeg ponedjeljka u redovnom terminu od 20.30 sati, te reprizirati subotom od 21 sat. Kako je ponato Poljoprivredna TV može se u našoj zemlji pratiti putem Max tv, Evo tv, Bneta i VIPneta, te u susjednoj Bosni i Hercegovini na HomeTV.

Prvi gosti ovojesenskog TV Supertona su članovi tamburaškog sastava „Brand“ iz Slavonskog Broda. Šest vrsnih tamburaša i pjevač Ivica Ereš izvode poznate tamburaške i narodne pjesme, uključujući i najpopularnije hitove iz vremena prije četrdeset godina,na sebi svojstven način.

Jelenko-Topić

Jelenko Topić, urednik i voditelj TV Supertona

-Slijedeći gosti su mladi, ali ne manje zanimljivi. Riječ je o tamburaškom orkestru „Bekrija“ sastavljenom od dvadesetak učenika iz tri osnovne škole koje vježba i priprema za nastupe poznati tamburaš požeškog kraja Robert Vojvodić-Bekrija – ističe urednik i voditelj TBV Supertona Jelenkio Topić dodajući da će pored njih u istoj emisiji nastupit će još tri tamburaška sastava iste starosne dobi iz tih škola, a među njima je i jedan ženski tamburaški sastav „Hrvatice“ kojega čine osnovke iz čaglinskog i pleterničkog kraja.

Nadalje je najavljeno gostovanje  sastava„Maheri“ iz Slavonskog Broda, a do kraja prosinca očekuju se nastupi još nekih glazbenih sastava među kojima su „Slavonia band“, „Dyaco“, „Rubato“, „Fontana band“ i drugi.

0 Comment

Send a Comment