Brojni izvođači pred jakšičkom publikom: Božićni koncert u blagdanskom duhu /FOTO GALERIJA/

Autor: DK

JAKŠIĆ – Održan je još jedan tradicionalni Božićni koncert u organizaciji župnog Caritasa župe Jakšić u velikoj dvorani OŠ “Mladost” Jakšić. Bilo je veselo i u pravom blagdanskom duhu gdje su brojni posjetitelji uživali u prekrasnim izvedbama izvođača koji su zadivili one starije ali i mlade odnosno najmlađe generacije.

Cjelovečernji program vodio je već poznati voditelj, vjeroučitelj Krunoslav Pečur nadahnut u pravom blagdanskom duhu koji je najavljivao izvođeče i one koji su nastupali. Nastupali su Limena glazba Jakšić, HKUD “Slavonija”, Mažoretkinje, OŠ “Mladost” Jakšić, župni zbor župe Sv. Barbare, Zbor mladih župe sv. Barbare, Matica Slovačka Kukučin Kuntarić i Matica umirovljenika Jakšić. Bio je izveden i interesantan dramski program koji je plijenio pažnju publike.

Među brojnim posjetiteljima bio je mjesni jakšički župnik u ulozi organizatora vlč. Tihomir Bilešić, zamjenik općinskog načelnika Mile Barišić, predsjednik Općinskog vijeća Jakšić i ravnatelj jakšičke osnovne škole prof. Boško Obradović te predsjednik Matice umirovljenika i DVD-a Jakšić Stjepan Marković. 

/Foto. T.B./

 

Komentiraj: