Brestovački umirovljenici na godišnjem druženju ugostili čelnike udruga umirovljenika iz gradova i općina /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Matica umirovljenika općine Brestovac koja okuplja 220 članova s toga područja priredila je u novouređenom Društvenom domu u Orljavcu svoje tradicionalno godišnje druženje. Gosti su im bili čelnici matica umirovljenika gradova i općina s područja Požeško-slavonske županije, kao i prvi čovjek Županijske matice umirovljenika Ivan Ronta, a nazočili su i predstavnici ostalih udruga iz brestovačkog kraja.

-Kroz proteklu godinu imali smo izlete u Mariju Bistricu, Slavonski Brod, Daruvar i Bizovac, te smo uspješno nastupili i postigli zavidan plasman  na županijskim sportskim susretima, a davali smo potporu svojim članovima – kazao nam je Vjekoslav Poletto, predsjednik Matice umirovljenika općine Brestovac i dodao da im u radu novčano pomaže brestovačka općina.

Više od stotinu umirovljenika imalo je zajednički ručak, a tijekom druženja oni su zapjevali i zaplesali provevši ugodan dan uz nastup glazbenog dueta Jurgec-Oberan, koji su ih zabavljali do kasnih poslijepodnevnih sati.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »