Požega.eu

Branko Bertelović i nadalje predsjednik, a potpredsjednici Denis Milošević i Hrvoje Korov

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Branko Bertelović i nadalje predsjednik, a potpredsjednici Denis Milošević i Hrvoje Korov Požega.eu | Branko Bertelović i nadalje predsjednik, a potpredsjednici Denis Milošević i Hrvoje Korov

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko TopićRedovnu izbornu skupštinu održao je Lovački savez Požeško-slavonske županije, a kao gost nazočio je Ivica Budor, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza.

Podnijeta su i prihvaćena izvješća o radu tijekom protekle godine. Broj lovaca je ostao na razini prethodnih godina, Požežani su ponovo bili domaćini Državnog prvenstva u lovnom streljaštvu, a najavljen je daljnji nastavak ulaganja na strelište u Bzenici u suradnji sa Gradom Pleternicom. Kroz izvješća obuhvaćene su brojne aktivnosti počevši od izobrazbe kadrova, lovnog streljaštva, kinologije do humanitarnih aktivnosti, organiziranja lovačkih manifestacija i unapređenja lovstva.

Izabran je Izvršni odbor od šest članova, za predsjednika je ponovo izabran Branko Bertelović, potpredsjednike Denis Milošević i Hrvoje Korov, dok će delegati za skupštinu HLS-a biti Bertelović, Milošević i Damir Grujić.

Tijekom rasprave bilo je riječi o rješavanju šteta na prometnicama i poljoprivredi, potrebi stažiranja nakon položenog lovačkog ispita, pomlađivanje lovačkih redova i drugom.Predsjednik HLS-a  Ivica Budor pozdravio je skup, čestitao na izboru, te govorio o aktualnostima u našem lovstvu, ponajviše o problematici šteta na poljoprivrednim površinama. Dosadašnji potpredsjednik požeškog saveza Božidar Terzić nakon dugogodišnjih aktivnosti i sudjelovanju u radu županijskog i državnog lovačkog saveza odustao je od svih funkcija u lovstvu, te mu je uručen poklon.

Foto: D. Mirković

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.