Branko Bertelović dobitnik odličja “SVETI HUBERT“

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Ovo odličje priznanje je ne samo meni već i cijelom Lovačkom savezu Požeško-slavonske županije jer su u brojnim aktivnostima svi oni davali svoj doprinos – riječi su Branka Bertelovića(62), dopredsjednika tog saveza i predsjednika Lovačke udruge „Šijak“ iz Požege, koji je jedini sa tog dijela Slavonije primio najviše lovačko odličje „Sveti Hubert“. On ima lovački staž dugi trideset godina, a započeo ga je 1986. godine polaganjem lovačkog ispita u Požegi, da bi sve te godine bio član i nosio brojne funkcije u „Šijaku“. Tako je dugo godina bio član Izvršnog odbora „Šijaka“, a u četiri mandata je njegov predsjednik.

Slične aktivnosti Bertelović ima predano djelujući i u Županijskom lovačkom savezu u kojemu je u tri mandata član Izvršnog odbora, te sada u drugom mandatu obavlja dužnost potpredsjednika saveza. Izvršni odbor ga je predložio za ovo najviše lovačko priznanje, te podržali skupštinari ovog saveza gdje se posebno kroz zadnjih desetak godina istakao na aktivnostima obnove  zgrade Županijskog lovačkog saveza u Požegi, te radovima na dogradnji i opremanju strelišta za sve lovačke discipline u Bzenici pokraj Pleternice.

-Još mogu dati lovstvu, imam još volje i energije da radim za dobobit naše organizacije – kazao nam je na kraju skromni Bertelović koji je uvijek spreman pomoći i izaći ususret brojnim lovcima i udrugama požeškog, pakračkog i lipičkog kraja. On je inače kroz dugogodišnji rad dobio sva odličja Hrvatskog lovačkog saveza uključujući i Zlatnu plaketu koja krasi njeghov obiteljski dom u požeškom prigradskom naselju Dervišaga. Bertelović je dugogodišnji zaposlenik Kaznionice u Požegi na poslovima održavanja objekata.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot