Božična čarolija obitelji Đurice Pavlovića u Velikoj: „Što njegov um zamisli ruke samo provedu u djelo“ /FOTO/

Autor: D.K.

Toplina doma i obiteljskog zajedništva potakla je Veličanina Đuricu Pavlovića da u predbožićno vrijeme svoj dom učini ljepšim za sebe i svoje najmilije. Podno Papuka uprizorena je prava božićna čarolija koju je u vidu jaslica kroz maštu i umijeća izradio Đurica.

Utrošeni su brojni sati kako bi jaslice ugledale svjetlo dana koje imaju mogućnost vidjeti od onih najmlađih do najstarijih generacije kod obiteljskog doma Pavlovićevih u Velikoj.

Jaslice su na ponos svima u Đuricinoj obitelji, u kojoj izradi su mu pomogle supruga Mila i kći Marta.

-Naš Đurica je pravi umjetnik ovog malog čuda. Iako je umirovljeni hrvatski branitelj duži niz godina je neprestano u pokretu i želji za stvaranjem nečega novoga i drugačijega. Što njegov um zamisli, ruke samo provedu u djelo. Za sve ovo napravljeno potrebno je dosta strpljenja, mašte i truda, ali nadasve volje i božićnoga duha – ističe više nego ponosna Đuricina supruga Mila i kći Marta dodajući kad se male ruke slože sve se može pozivajući sve uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u prostranstva Velike kako bi upotpunili blagdane novim iskustvima i idejama obitelji Pavlović koja je jaslice postavila na terasi obiteljske kuće.

[FAG id=284444]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88