Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Bogatiji smo za 25 majstora u 11 zanimanja /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Bogatiji smo za 25 majstora u 11 zanimanja /FOTO/ Požega.eu | Bogatiji smo za 25 majstora u 11 zanimanja /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDPOŽEGA - Još jedna generacija majstora, njih 25 u 11 zanimanja primila je majstorske diplome koje su kroz svoje dodatno usavršavanje zaslužili. Diplome je dobilo šest automehaničara, jedan frizer, jedan zidar, pet kuhara, pet elektorinstalatera te po jedan klesar, autoserviser, natkonobar, elektromehaničar i automehaničar i dva autolimara.

Na svečanosti dodjele diploma bili su uz predstavnike Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, njenog predsjednika Antu Bilobrka i predsjednika Udruženja obrtnika Milu Golića između ostalih zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović, zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha i zamjenik pleterničke gradonačelnice Domagoj Katić.

Diplome su primili autoelektričar Ivan BELJO iz Pleternice - Bresnice, autolimari Tomislav GAŠPAROVIĆ iz Eminovaca, Tomislav PAJESTKA iz Milanluga, Mario TAJZLER iz Pleternice te automehaničari, Dario BUŠLJETA iz Pakraca Dario BORBAŠ iz Golog brda, Mario BOŠNJAK iz Ašikovaca, Ivica FRANIĆ iz Deževaca, Antun MATIŠIĆ iz Trenkova i Josip TIČAK iz Velike. Majstorske diplome su primili i elektorinstalateri, Dragan BAJIĆ iz Požege, Stjepan ENGELMAN iz Kunovaca, Mato LIVAKOVIĆ iz Gradca, Ivica MATIJEVIĆ IVICA iz Vidovaca, Danijel PETROVIĆ iz Sesveta te elektromehaničar Goran MATIČEVIĆ iz Dervišage. Frizerka Ivana GRGIĆ također je primila majstorsku diplomu te četiri kuhara,  Jasmina LEKIĆ iz Nove Gradiške, Martina MALJIĆ iz Šumetlice kod Cernika, Filip PEIĆ iz Požege i Manuela ŠENHOLD iz Pakraca. Majstorsku diplomu je primio i zidar Ivan RAJIĆ iz Požege, klesar Mićo RADMANOVIĆ iz Vukovara, autoserviser Boris BOGDANOVIĆ iz Batrine pokraj Nove Kapele natkonobar Fabijan BUŠIĆ iz Rokovaca pokraj Vinkovaca. 

/Foto: D. Mirković/ 

 

   

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.