Blagdanski program mladih župe sv. Terezije Avilske i ove subote u Pješačkoj zoni /FOTO/

Autor: DK

POŽEGA – Molitvena zajednica “Srce Marijino”, mladi glazbenici i pjevači glazbenog sastava “Risus” požeške Katedralne župe sv. Terezije Avilske i ove su subote upriličili zabavni program za građane i sve ljude dobre volje u Pješačkoj zoni. To je humanitarna aktivnost za pomoć obitelji Janković iz obližnjeg sela Šeovci za koju će biti organiziran i humanitarni koncert „Božić u nama“ 23. prosinca u dvorani  sv. Terezije Avilske.

Želja mladih i aktivista Molitvene zajednice je da zajedno slave dragoga Boga s pjesmom, a mladi posebno žele pokazati da i oni znaju napraviti hvalevrijedne akcije koje su od koristi onima u potrebi.

Prolaznici su se zaustvljali i slušali milozvučne glasove kojima su pjevane adventske i druge pjesme koje se pjevaju iz srca.  

U toj humanitarnoj akciji moglo se degustirati kuhano vino, palačinke i kolači, a za te delicije su se davali doborovljni prilozi na čemu građani nisu štedjeli. Članovi Molitvene zajednice S Marijom za život pridružili su se Molitvenoj zajednici Srce Marijino i ispekli su kolače, a u humanitarnu akciju uključili su se i članovi nekadašnjeg benda Slijepi putnici na čelu s Marijom Kovačevićem, koji su donirali svoje CD-e i DVD-e u za tu blagdanski prigodu.

Upriličen je pravi božićni ugođaj u gradu čime se želi, kako ističe kapelan u župi sv. Terezije Avilske vlč. Krunoslav Sitroglavić, proslaviti Isusa u gradu, pokazati kako i on može biti s nama i u Pješačkoj zoni ali i na svakom drugom mjestu.

-Tako se i zove naša akcija “Isus u pješačkoj” i slavimo ga pjesmom. Ljudi će kupnjom svih ovih stvari pomoći jednoj obitelji, baš kao i Božićni koncert “Boži u nama” koji pripremamo 23.prosinca. – rekao je vlč. Krunoslav Sitroglavić.

/Foto: Marko Krstanović /

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: