Bit ćemo stranka naroda, nikad nećemo postati stranka šminkera i elitista

Autor: Požega.EU

 

POŽEGA – Stranka „Živi zid“ konferencijom za novinare u Požegi počela je kampanju za parlamentarne izbore predstavivši osnovne odrednice svog programa i najavivši svoju listu za 5. izbornu jedinicu, kojoj je nositelj Damir Trnačić iz Pleternice, a na njoj su još četiri osobe iz Požeško-slavonske županije. Slogan ove kampanje je „Zadnji smo na listi, prvi za ljude“, a najavili su da će ići od kuće dio kuće, te tako objašnjavati svoj program.

-Nikad nećemo postati stranka šminkera i elitista već stranka naroda, a trudit ćemo se riješiti problem kod svakog čovjeka koji nam se obrati-istakao je predsjednik „Živog zida“ Vilibor Sinčić u Požegi dodajući da se zalažu za smanjenje broj saborskih zastupnika, ukidanje njihovih mirovina, ali i socijalnu zaštitu građana, pokretanje gospodarstva, zakonsku zabranu ovrha,smanjenje uvoza i drugo. Nadalje predlažu dvojnu stopu PDV-a s tim da je ona veća na uvoznu hranu, smanjenje doprinosa na plaće i mirovine itd.

-Politika treba dobiti novu dimenziju kroz udruženo djelovanje političara za opće dobro-kazao je supredsjednik i nositelj liste za 5. izbornu jedinicu Damir Trnačić koji dodaje da je razlika između njih i ostalih programa da su oni protiv mjera štednje, te se RH ne treba zaduživati jer sve možemo sami financirati.

Više iz kategorije