Bit ćemo stranka naroda, nikad nećemo postati stranka šminkera i elitista

Autor: Požega.EU

 

POŽEGA – Stranka „Živi zid“ konferencijom za novinare u Požegi počela je kampanju za parlamentarne izbore predstavivši osnovne odrednice svog programa i najavivši svoju listu za 5. izbornu jedinicu, kojoj je nositelj Damir Trnačić iz Pleternice, a na njoj su još četiri osobe iz Požeško-slavonske županije. Slogan ove kampanje je „Zadnji smo na listi, prvi za ljude“, a najavili su da će ići od kuće dio kuće, te tako objašnjavati svoj program.

-Nikad nećemo postati stranka šminkera i elitista već stranka naroda, a trudit ćemo se riješiti problem kod svakog čovjeka koji nam se obrati-istakao je predsjednik „Živog zida“ Vilibor Sinčić u Požegi dodajući da se zalažu za smanjenje broj saborskih zastupnika, ukidanje njihovih mirovina, ali i socijalnu zaštitu građana, pokretanje gospodarstva, zakonsku zabranu ovrha,smanjenje uvoza i drugo. Nadalje predlažu dvojnu stopu PDV-a s tim da je ona veća na uvoznu hranu, smanjenje doprinosa na plaće i mirovine itd.

-Politika treba dobiti novu dimenziju kroz udruženo djelovanje političara za opće dobro-kazao je supredsjednik i nositelj liste za 5. izbornu jedinicu Damir Trnačić koji dodaje da je razlika između njih i ostalih programa da su oni protiv mjera štednje, te se RH ne treba zaduživati jer sve možemo sami financirati.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot