Baj Ivo i ove godine okupio više od 150 motociklista i bikera na tradicionalnoj “Moto kestenijadi” /FOTO GALERIJA/

Autor: D.K.

ZAKORENJE – Više od 150 zaljubljenika u motocikle i bikere i ove se godine, odazvalo na desetu za redom “Moto kestenijadu” u Zakorenju koji su došli iz raznih krajeva, Kutine, Novske, Nove Gradiške, Bjelovara, Slavonskog Broda, Našica, Osijeka, Đakova i drugih mjesta.

Začetnik ove manifestacije “Baj Iva”, Ivo Lončarević, bio je sretan jer se nastavilo ono što je on počeo prije deset godina što je počelo sasvim slučajno.

“Baj Ivo” prije deset godina pozvao je na malu feštu svoje prijatelje, motocikliste, na kojoj ih je počastio pićem i kestenima koje sam u šumi sakuplja. “Baj Ivo” je poznat motociklist ne samo u Požeštini već i u drugim gradovima gdje je upoznao mnogo prijatelja koji mu sada iz poštovanja prema njemu uzvraćaju dolaskom, kod njega u njegovo maleno njemu selo želeći s njim provesti ugodne trenutke kao i sa svim drugima prijateljima koji se često susreću na sličnim moto manifestacijama.

Na Moto kestenijadu organizirano su stigli motoristi iz Požege, članovi Independent kluba koji se rado odazivaju na sve moto manifestacije, a ova u zakorenju im je jedna od dražih jer ipak dolaze u goste kod svog prijatelja.

U organizaciji Moto kestenijade Baj Ivi pomažu suseljani koji zasuču rukave kako bi svi gosti bili ugošćeni i kako  bi za sve bilo dovoljno pečenog kestena ali i graha kojeg također za okrijepu pripreme.

/Foto: D.Mirković /

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot