Ana Baketarić snimila video spot za svoju pjesmu za Zlatni glas zlatne doline 2021.

Autor: Jelenko Topić

Pripreme za ovogodišnji 46. Festival tamburaških pjesama Zlatni glas zlatne doline, koji će se održati 18. lipnja u dvorani Osnovne škole Vilima Korajca u Kaptolu dobro odmiču, a jedna nova festivalska pjesma dobiva svoje video izdanje.

Riječ je o sve poznatijoj pjevačici Ani Baketarić iz Pleternice koja je snimila video spot za svoju festivalsku pjesmu Vječna ljubav autora glazbe i aranžmana Stjepan Rude Rudinskog i teksta Đurđe Habel.

Pjesma će premijerno biti izvedena na festivalu, a očekuje se da toga dana bude predstavljen video spot, te uskoro i na CMC televiziji.

Ovo je četvrti po redu spot Ane Baketarić koja odranije imao video uratke za pjesme Mahovina, Hvala majko i Kad vino popiješ. Ana je nakon Cvjetića glazbe u rodnoj Pleternici praktički kao solistica stasala na Zlatnom glasu zlatne doline postigavši velike uspjehe i brojne nagrade.

Snimanje je odradila ekipa Produkcije Nova iz Đakova, koja će to montirati i završno obraditi spot, a snimatelj je bio Mario Šulina. Prilikom snimanja korišteni su ambijenti starog grada Castrum u Kaptolu uključujući unutrašnjost zdanja, Vinarije Kaptol, vinograda iznad Kaptola, te šumskih područja Papuka, a dio spota sniman je dronom iz zraka.

Potporu snimanju dali su općina Kaptol i navedena Vinarija Kaptol vlasništvo obitelji Ljevar.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88