Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Advent u bećarskom šoru: Nezaboravna večer uz nastup članova Zavičajnog KUD-a Rama i Tamburaškog sastava Zlatna dolina te „logističku“ potporu vatrogasaca /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Advent u bećarskom šoru: Nezaboravna večer uz nastup članova Zavičajnog KUD-a Rama i Tamburaškog sastava Zlatna dolina te „logističku“ potporu vatrogasaca /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Advent u bećarskom šoru: Nezaboravna večer uz nastup članova Zavičajnog KUD-a Rama i Tamburaškog sastava Zlatna dolina te „logističku“ potporu vatrogasaca /FOTOGALERIJA/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Božić nam je pred samim vratima koji se blagdanski ugođaj osjeća na gotovo svakom koraku. Tako je bilo sinoć i u Pleternici, u Bećarskom šoru koji je postao okupljalište brojnih posjetitelja u prigodi predblagdanskih dana. Svaka adventska subota na poseban se način obilježavala.

Ove su subote predblagdanskom ugođaju svoj poseban doprinos dali članovi Zavičajnog KUD-a Rama iz Pleternice, pripadnici dobrovoljno vatrogasnih društava s područja grada Pleternice kao i brojni drugi izlagači različitih domaćih i drugih  proizvoda.

Uz nastupe Ramaca za cjelovečernji glazbeni ugođaj pobrinuli su se tamburaši Zlatna dolina s kojima je zapjevao i gost večeri Fabijan Kovačević iz Novske koji se predstavio u ovogodišnjem Supertalentu Nove TV.Dok su Ramci na jednoj strani Bećarskog šora pekli uštipke i nudili posjetiteljima i druge svoje tradicijske proizvode vatrogasci su pekli kobasice i slaninu. Nitko nije mogao ostati gladan niti žedan. Vinarija Markota i ove je subote u ponudu stavula kuhano vino kojemu je mogao malo tko odoljeti.

Slobodno se može reći da je bilo za svakoga po nešto, a ono najljepše je bila kada se zaigralo kolo koje je postajalo sve veće.

Foto: Ante KrstanovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo