Suosjećajnost s onima koji su u potrebi

POŽEGA / KAPTOL – Uz grad Požegu koji je svojim sugrađanima u potrebi podijelio 150 bonova u iznosu od 300 kuna po obitelji te 80 poklon-paketa i Požeško-slavonska županija pridružila se dodjeli jednokratnih pomoći socijalno ugroženim osobama povodom Uskrsnih blagdana. tako je Povjerenstvo za dodjelu jednokratnih pomoći socijalno ugroženim osobama Požeško-slavonske županije odobrilo 62.800 kuna za 141 obitelj među kojima je 69 obitelji hrvatskih branitelja, a 72 ostale obitelji socijalno ugroženim osobama.

Općina Kaptol je također povodom Uskrsnih blagdana, socijalno ugroženim obiteljima sa područja Općine Kaptol donirala 30 poklon bonova u vrijednosti 200 kuna po osobi  te 25 poklon paketa Crvenog križa.

O tome da li su neke druge jedinice lokalnih samouprava uz redovita izdvajanja za socijalni program u Uskrsnom vremenu darivali socijalno ugrožene građane nismo dobili informacije, a ako je bilo takvih “blagdanskih mjera” i ako o tome dobijemo obavijest o istom ćemo izvijestiti javnost.

/Foto: Ilustracija, ferata.hr/

0 Comment