Požeški Uskrsni sajam u pješačkoj zoni (FOTO)

Autor: DK

POŽEGA – Danas je započeo Uskrsni sajam u organizaciji Turističke zajednice grada Požege koji će trajati do 26. ožujka u požeškoj pješačkoj zoni. Na sajmu je prisutan veći broj izlagača iz Požeštine ali i drugih mjesta izvan Požeško-slavonske županije koji su došli ponuditi svoje proizvode i prigodne rukotvorine za predstojeći blagdan. Sajam je među brojnim građanima posjetio i požeški gradonačelnik Vedran Neferović koji se ukratko susreo sa izlagačima i zadržao u kraćim razgovorima. Slučajno ili sajam je došao posjetiti i predsjednik požeškog Gradskog vijeća Nino Smolčić te se zajedno s gradonačelnikom Neferovićem zadržao na štandu kod poznatog proizvođača suhomesnatih proizvoda Vjenceslava Hruške iz Bjeliševca.

Uz uskrsne delicije, šunke i kulenove seke, med i zlatovez, šarana jaja i slavonske reklje svoje mjesto su pronašli i kreativci, majstori svog zanata poput Miroslava Abramovića iz Bizovca koji svojim umijećem dočarava kako i na koji način šibljem oplesti staklenu bocu,

Svoje vještine  i rukotvorine zadnjeg dana sajma prezentirat će i polaznici kreativne radionice Gradskog kazališta Požega pod nazivom “Bojanje proljeća” koje vodi Marija Matijanić.

Sve u svemu isplati se posjetiti sajam na kojemu svatko može ponešto pronaći kako za sebe tako i za svoje najmilije.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: