Čaglinski osnovnoškolci objedinili proslavu poklada i Valentinova (FOTO)

Autor: D.K.

ČAGLIN – Učenici Osnovne škole Stjepana Radića Čaglin ove su godine objedinili i na taj način proslavili poklade i Valentinovo. Tradicionalno se u čaglinskoj školi slave i poklade ali i Valentinovo, a i ove se godine na objedinjenu manifestaciju odazvao veliki broj mama i baka koje su ispekle kolače koji su se prodavali, a od prikupljenog novca kupi se ono što je potrebno za školu. Vrijedno je za istaći da je uz mame i bake, vjerni donator sa 100 krafni bila pekara ,,Panonija,, iz Vetova, na čemu se ravnateljica, pedagoginja i nastavno osoblje najiskreniju zahvaljuju.

-Zaduženi za organizaciju su i ove godine bili učiteljica Željka Peić i vjeroučitelj Krunoslav Pečur koji je ujedno i vodio ovaj zabavni program. Novina je kako je ove godine bila i tombola, koja je svaka dobitna, pa nije čudo što se razgrabila u trenu. Ne bi bilo u redu ne navesti sponzore koji su nam osigurali nagrade za tombolu. Dakle nagrade su osigurali Alles, Color Emajl, Zvečevo, knjižare Trim i Slavonija papir, Frizerski studio ,,Exclusive,, iz Požege, Boutique Present iz Požege, Foto Šunjo i Foto Kaća ,slastičarnice ,,Dolce vita,, i ,,Ivančica,, – doznajemo od pedagoginje Ljiljane Đurđević koja je naglasila kako su kratke točke izveli zbor učenika razredne nastave i solistica Sanja Panić koju je pripremila učiteljica Ivana Razumović te dramska skupina koju vodi upravo pedagoginja.

Proglašeni su i pobjednici pa je tako u kategoriji dječjih maski pobijedio učenik III. razreda Marin Knaus, a u kategoriji odraslih maski gđa Anna Delić. U karaokama su pobijedile učenice II. razreda s pjesmom ,,Pojest ću sve kolačiće,,.

-Zanimljivo je bilo i natjecanje u brzom jedenju krafni gdje je u kategoriji učenika nižih razreda pobjednik bio Marino Majetić , a među učenicima viših razreda najbrži se pokazao Domagoj Vukić. A kakvo bi to bilo Valentinovo kada ga ne bi začinili plesom. Malo smo tu napravili novost jer se trebalo plesati s lopticom između plesača. Tu su se najspretniji pokazali učenici Zvjezdan Stjepanović i Tomislav Uljatovski. Ocjenjivački sud u čijem je sastavu bila ravnateljica Slađana Švajda, domar Slavko Porobić i knjižničar Emir Džaferović nisu imali lak zadatak, ali im osmijesi nisu silazili s lica, a moramo priznati da ni nama ostalima nije silazio osmjeh s lica gledajući radosna radost učenika – zaključila je pedagoginja Đurđević.

Više iz kategorije