Čaglinski osnovnoškolci objedinili proslavu poklada i Valentinova (FOTO)

Autor: D.K.

ČAGLIN – Učenici Osnovne škole Stjepana Radića Čaglin ove su godine objedinili i na taj način proslavili poklade i Valentinovo. Tradicionalno se u čaglinskoj školi slave i poklade ali i Valentinovo, a i ove se godine na objedinjenu manifestaciju odazvao veliki broj mama i baka koje su ispekle kolače koji su se prodavali, a od prikupljenog novca kupi se ono što je potrebno za školu. Vrijedno je za istaći da je uz mame i bake, vjerni donator sa 100 krafni bila pekara ,,Panonija,, iz Vetova, na čemu se ravnateljica, pedagoginja i nastavno osoblje najiskreniju zahvaljuju.

-Zaduženi za organizaciju su i ove godine bili učiteljica Željka Peić i vjeroučitelj Krunoslav Pečur koji je ujedno i vodio ovaj zabavni program. Novina je kako je ove godine bila i tombola, koja je svaka dobitna, pa nije čudo što se razgrabila u trenu. Ne bi bilo u redu ne navesti sponzore koji su nam osigurali nagrade za tombolu. Dakle nagrade su osigurali Alles, Color Emajl, Zvečevo, knjižare Trim i Slavonija papir, Frizerski studio ,,Exclusive,, iz Požege, Boutique Present iz Požege, Foto Šunjo i Foto Kaća ,slastičarnice ,,Dolce vita,, i ,,Ivančica,, – doznajemo od pedagoginje Ljiljane Đurđević koja je naglasila kako su kratke točke izveli zbor učenika razredne nastave i solistica Sanja Panić koju je pripremila učiteljica Ivana Razumović te dramska skupina koju vodi upravo pedagoginja.

Proglašeni su i pobjednici pa je tako u kategoriji dječjih maski pobijedio učenik III. razreda Marin Knaus, a u kategoriji odraslih maski gđa Anna Delić. U karaokama su pobijedile učenice II. razreda s pjesmom ,,Pojest ću sve kolačiće,,.

-Zanimljivo je bilo i natjecanje u brzom jedenju krafni gdje je u kategoriji učenika nižih razreda pobjednik bio Marino Majetić , a među učenicima viših razreda najbrži se pokazao Domagoj Vukić. A kakvo bi to bilo Valentinovo kada ga ne bi začinili plesom. Malo smo tu napravili novost jer se trebalo plesati s lopticom između plesača. Tu su se najspretniji pokazali učenici Zvjezdan Stjepanović i Tomislav Uljatovski. Ocjenjivački sud u čijem je sastavu bila ravnateljica Slađana Švajda, domar Slavko Porobić i knjižničar Emir Džaferović nisu imali lak zadatak, ali im osmijesi nisu silazili s lica, a moramo priznati da ni nama ostalima nije silazio osmjeh s lica gledajući radosna radost učenika – zaključila je pedagoginja Đurđević.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot