Poznati teolozi govore na temu „Čovjek za sva vremena“

predavanja u adventističkoj crkvi, slavonski.hrPOŽEGA – Kršćanska  adeventistička crkva Požega u svojim prostorima u požeškoj Ulici sv. Duha broj 2 počela je niz predavanja pod zajedničkim nazivom „Čovjek za sva vremena“. Ulaz na sva predavanja je slobodan pa ste svi dobrodošli.

Dr.sc.Dragan Matak je 22. sječnja govorio na temu „Tko je bio Isus?“, te  23. sječnja od 11 sati „Isusovo rođenje u Betlehemu“  i  „Isus u središtu oluje svojega vremena“.

Predavanja se naastavljaju krajem ovog mjeseca. Naime, teolog Josip Pavić u petak 29. sječnja od 18 sati govori o Isusu i stvaranju, te u subotu 30. sječnja od 18 sati na temu „Isus i sedmi dan“.

Prvog vikenda u veljači predavanja počinju u petak 5. 02. od 18 sati kada dr.sc. Dragutin Matak govori o Isusovim sljedbenicima, zatim u subotu 6. veljače u 11 sati o Isusu na križu, te istoga dana od 18 sati na temu „Kako Isus vlada?“.

Na kraju ovog ciklusa predavanja gostuje teolog Neven Klačmar i to 12. veljače od 18 sati na temu „Zakopati ili iskoristiti talente“, te u subotu 13. veljače od  11 sati na temu „Može li se poučiti od nepoštenjačine?“ i  od 18 sati kada je tema „A što kad mladenac zakasni?“.

/Foto: Ilustracija, slavonski.hr/

0 Comment