Ponuditelji na natječaju za Bašku nisu imali potrebitu dokumentaciju

Autor: D.K.

IMG_6916POŽEGA – Unatoč tematskoj sjednici Gradskog vijeća Požege i donesenim zaključcima vezanima za raspolaganje Odmarališta u Baškoj gradonačelnik Požege Vedran Neferović nije popustio pritiscima i prema svemu sudeći nije prihvatio niti uvažio zaključke koje su na toj sjednici izglasali gradski vijećnici bez nazočnosti oporbenih SDP-ovih vijećnika. Doneseni zaključci nisu obvezujući za gradonačelnika jer je u djelokrugu njegovog ovlaštenja davanje u zakup poslovnih i drugih prostora koji su u vlasništvu grada Požege.

Danas je zasjedalo Povjerenstvo za davanje u zakup poslovnih prostora grada Požege nakon kojeg je isti sastav trebao održati licitaciju za davanje u zakup prostora u vlasništvu Grada Požege na određeno vrijeme tvz. Odmarališta Baška.

Na objavljeni javni natječaj su se javila dva ponuđača, dosadašnji korisnik tog prostora, tvrtka Valis Aurea j.d.o.o. iz Baške i Promet građenje d.o.o. iz Požege.

Nakon provjere ponudbene dokumentacije, koja je dostavljena u zatvorenim omotnicama, povjerenstvo je utvrdilo da niti jedan od ponuđača nije imao potrebitu i valjanu dokumentaciju, te da nije izvršena uplata jamčevine u visini ukupne početne cijene mjesečne zakupnine s PDV-om za poslovni prostor za koji se natječe.

Slijedom svega navedenog Povjerenstvo je konstatiralo da se licitacija ne može provesti. Stoga se očekuje da će biti raspisan novi natječaj, a izvjesno je da će biti više ponuđača u drugom krugu licitacije.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek