Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

50-godišnjakinja pronađena mrtva: Sumnja se na nasilnu smrt!

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | 50-godišnjakinja pronađena mrtva: Sumnja se na nasilnu smrt! Požega.eu | 50-godišnjakinja pronađena mrtva: Sumnja se na nasilnu smrt!

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





PAVLOVCI - Tek nekoliko sati prije ulaska u novu godinu mještane Pavlovaca je potresla vijest o smrti njihove 50-godišnje sumještanke.

- Živjela s mužem i sinom. Problematična je to obitelj u kojoj je policija već intervenirala. I nekidan su bili kod njih - kažu nam mještani.

Tijelo žene pronađeno je iza 16 sati u obiteljskoj kući, a ne zna se gdje su u tom trenutku bili njezin suprug i sin s kojima je živjela. U selu pričaju da je nesretna žena popila tablete, no drugi tvrde da je riječ o nasilnoj smrti. Policija obavlja očevid nakon čega će biti poznato više pojedinosti o ovom tragičnom događaju o kojem će mještani Pavlovaca zasigurno još dugo nagađati. Na mjestu događaja je i zamjenik županijske državne odvjetnice koji preuzima rukovođenje očevidom.

Policija neslužbeno sumnja da je ipak riječ o nasilnoj smrti. Franjo Kopunić, zamjenik županijske državne odvjetnice za portal 24sata.hr je izjavio:  “Obavlili smo razgovor sa suprugom i njihovim sinom, međutim oni su pod utjecajem alkohola, suprugu je izmjereno tri, a mladiću dva primila alkohola u krvi i nesuvislo su govorili. Rekli su nam da svi oni troše antidepresive i da je žena u poslijepodnevnim satima popila pedesetak tableta. Što je točno uzrok smiri u ovom trenutku ne mogu govoriti, sve dok se u utorak ne obavi obdukcija. Muškarac i njegov sin se prvo moraju otrijezniti da bi s njima bio moguć razgovor nakon kojeg ćemo uz nalaz obdukcije složiti cijeli mozaik što se dogodilo u kući posljednjeg dana u godini”.



















Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo