2. Tuning i styling show u Velikoj

VELIKA – Udruga ″Ulična elita″ iz Velike i ove godine organizira cjelodnevni zanimljivi street style program. 2. Tuning i styling show održat će se u Velikoj, na školskom igralištu, 17.kolovoza s početkom u 10 sati. Svi zainteresirani sudionici moći će se prijaviti za sudjelovanju na samom događaju, a kotizacija iznosi 100 kuna dok je ulaz za posjetitelje besplatan.

Ocjenjuje se i boduje izgled automobila  u 40-ak različitih kategorija, od unutrašnjosti automobila, promijenjenih dijelova, prtljažnika, motornog prostora pa do vanjskog izgleda. Osim samog natjecanja, sve sudionike i posjetitelje očekuje dobra zabava uz DJa, hostese, sexy car wash, ali i puno drugih popratnih sadržaja.

Matej Banović, Antonio Keresteš i Jerko Zlomislić začetnici su ove udruge i organizatori natjecanja. Očekuju velik odaziv i sudionika i posjetitelja, a već su im se najavili brojni sudionici iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva. S obzirom da često posjećuju brojna ovakva natjecanja po Hrvatskoj i inozemstvu, ne sumnjamo da će i u Velikoj prirediti neobičan i zanimljiv program.

Pozivaju se svi zaljubljenici i maštoviti vlasnici svojih limenih ljubimaca da se prijave za sudjelovanje u street styleu kako bi se posjetitelji, koji se također pozivaju, mogli diviti ovom neobičnom natjecanju.

0 Comment

Send a Comment