Ponovno smrt na cesti: U prometnoj nesreći kod Novih Bešinaca poginuo 24-godišnjak /FOTO/

Autor: DK

NOVI BEŠINCI – Vikend, večernji sati. Na prometnicama na području Požeštine ugašen je još jedan život. 12-i u ovoj godini.

Iz PU požeško-slavonske potvrđeno nam je da je oko 22,50 sati u mjestu Novi Bešinci kod Kaptola došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Očevid je u tijeku.

Dodano u 00:20 sati

– Čuo sam tup udarac i odmah sam pozvao djecu. Brzo smo istrčali van pomoći, no nažalost, bezuspješno. Na mjestu je poginuo. Vozač je audijem najvjerojatnije išao iz pravca Vetova. Udario je u betonski stup koji je izvaljen iz zemlje i drži se samo na žicama – prepričava mještanin u blizini čije se kuće dogodila nesreća. O silini udarca svjedoči automobil koji je gotovo puknuo napola.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o mladiću rođenom 1992. godine i da je iz Kaptola.

– Strašno. Donedavno je živio sam. Otac mu je umro mlad, a dvojica braće su otišli raditi i živjeti u Irsku.  Prije mjesec dana se oženio. Sada ga više nema – dodaju mještani.

Dodano 4.prosinca u 8,55

Priopćenje kojeg smo primili iz Policijske uprave požeško-slavonske vezano za prometnu nesreću:

U subotu, 3. prosinca 2016. godine, oko 22.50 sati u mjestu Novi Bešinci 24-godišnji vozač osobnog automobila marke „Audi 80“, požeških registarskih oznaka, na ravnom dijelu prometnice izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Vozilo je potom udarilo u betonski stup javne rasvjete nakon čega se zaustavilo na poljoprivrednoj površini uz rub kolnika, a 24 godišnjak je nažalost od ozljeda na mjestu događaja preminuo.

U vremenu od 23.05 do 1.50 sati promet se na ŽC4101 odvijao alternativnim pravcima. Policijski službenici nastavljaju s izvidima kako bi utvrdili sve činjenice i okolnosti vezane za ovu prometnu nesreću.

 

Komentiraj: